Лиманська поліція розкрила крадіжку зі зломом на території району

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
29.12.2017

29-річний зловмисник проникнув до будинку у своєму селі та викрав майно його господаря. Згодом правопорушника, який раніше вже мав проблеми із законом,  було затримано.  Викрадене повертається потерпілому.
56-річний житель міста Ізюм Харківської області звернувся поліції Лиману із заявою про викрадення свого майна. Чоловікові належав будинок у селі Ярова, куди він періодично приїжджав. Під час чергового візиту, що відбувся десять днів тому, він побачив на будівлі сліди злому. Невідомий зловмисник вибив вікно та добре "похазяйнував" у кімнатах. З будинку зник телевізор, бензопила та інші речі, про що потерпілий й заявив правоохоронцям.
До розкриття злочину підключились дільничні офіцери Лиманської поліції. Вони опитали провели роботу із місцевими мешканцями, особливу "увагу" приділяючи раніше судимим. Згодом особу підозрюваного було встановлено. Мешканець села 1988 року дійсно вже мав проблеми із законом - раніше вже був судимий за крадіжки. Він зізнався, що примітив будинок, що довго пустував, й вирішив ще раз заробити "кримінальним" шляхом.
З житла правопорушника поліцейські вилучили викрадену бензопилу. Зараз встановлюється місцезнаходження телевізора, що вже був проданий.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Вона передбачає до 6 років позбавлення волі.
 
Слов'янський відділ поліції
Донецькій області


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144