Лиман відвідали гості зі Швеції.

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
27.10.2017

Директор польсько-українського підприємства “Платформа Бізнес Інтеграцій” Володимир Кузін та директор шведського підприємства “Aquila Executive” Ор’ян Фрідер завітали до Лиманської міської ради. Гості приїхали запропонувати та обговорити можливість співпраці та розвитку, залучення до підготовки учасників майбутніх спільних проектів та програм, які дозволять створити необхідні умови для залучення іноземних інвесторів та компаній.
Зустріли гостей перший заступник міського голови Юрій Драч та заступник міського голови Юлія Гамаюнова. До бесіди приєднались представники відділів та управлінь міської ради та її виконавчого комітету:начальник відділу інвестиційного розвитку Сергій Картишев, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Надія Авдєєнко, начальник відділу екології та природних ресурсів Валерій Лебеденко, головний спеціаліст відділу інвестиційного розвитку Колотозашвілі Ганна, а також головні лікарі медичних закладів громади: Оксана Супліченко, Вікторія Демидова та Юрій Чалий.
Присутні опрацювали такі теми: утилізація відходів, енергія від твердих відходів, утворення і навчання менеджерів муніципалітетів і підприємств, медицина - лікарня для реабілітації та відновлення психічного стану жителів Донецької області, сценарії і моделі шведських і європейських рішень в галузі сільського господарства і природокористування, бізнес та інновації - освіту і навчання
Гості заслухали актуальну інформацію щодо ситуації в економічній та соціальній сферах, рівень зайнятості населення та співвідношення смертності до народження.
  

IMG_8472IMG_8473


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144