Жіночий футзал –«Майстер-клас»!

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
03.03.2018

У поточному спортивному сезоні 2017-2018 років вперше в історії Донецької області представники Донеччини, а саме команда Жіночого футзального клубу «Багіра» -ДЮСШ міста Лиман завоювала право виступати в чемпіонаті України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги, де веде боротьбу за п’яте місце змагань Високого рангу.
Представниця «Багіри» -ДЮСШ Олена Барсова разом з гравчиньою чемпіонок України «IMS» (м. Київ) минулого року Аліною Бундюк – вихованкою клубу «Багіра» -ДЮСШ та тренером команди  Олександром  Вікторовичем Резніковим провели «майстер-клас» для спортсменок-футболісток молодшого покоління. Дівчата розповіли про свій шлях у спорті, про досягнення в лігах дівчат – були  чемпіонками України та призерами Всеукраїнських змагань. Крім того продемонстрували свою майстерність у технічному плані та тактичних звитяг у грі. Поділились досвідом, складними прийомами володіння м’ячем та їх опануванням. У двосторонній грі молоді дівчата із захопленням намагались копіювати майстринь м’яча. Ця зустріч не перша для багатьох молодих спортсменок з «чаклунками» «пантерочок». Після них відчутно додали у класі такі дівчата -  Софія Скицька, Карина Чувилка, Альбіна Юденко, Валерія Тюхтій, Ангеліна Голік, Анна Дюбкова, Юлія Бундюк, Поліна Ігнатенко, Ліза Альошина, Анастасія Контуді, Анна Тимофєєва, Дар’я Запара та багато інших дівчат, які прагнуть стать чемпіонками.


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144