Всього за три дні до поліції Слов’янська та Лиману надійшло 463 повідомлення від громадян, лише 20 з них мали ознаки кримінальних правопорушень.

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
02.01.2018

З 30 грудня поліцію Донеччини було переведено на посилений варіант несення служби. На період новорічних свят правоохоронцями було розроблено єдину систему безпеки, складовими якої була робота на блокпостах, чергування на вокзалах, забезпечення ефективної роботи нарядів груп реагування та слідчо-оперативних груп.У Слов'янській оперативній зоні до несення служби було залучено близько 90% особового складу поліції.Після проведення загальних інструктажів, правоохоронці заступили на посилене патрулювання населених пунктів, яке було поділено на декілька змін й тривало з 11 ранку до 4 ночі.   Саме під час патрулювань слов'янськими поліцейськими було розкрито ряд злочинів, у тому числі виявлено канабіс у 21-річного місцевого мешканця, а також затримано двох правопорушників, один з яких знаходився у розшуку за зберігання наркотичної речовини, інший - за грабіж.Співробітниками карного розшуку оперативно розкрито факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що сталось у передноворічний вечір. Близько п'ятої вечора до чергової частини Слов'янської поліції надійшло повідомлення з хірургічного відділення міської лікарні, куди із ножовим пораненням було доставлено 22-річного мешканця Дружківки. З'ясувалось, що інцидент відбувся в одному з розважальних закладів.Співробітниками карного розшуку було проведено ряд заходів з встановлення особи зловмисника. Протягом декількох годин підозрюваного було затримано - ним виявився раніше судимий житель Слов'янська 1996 року народження. Новий рік правопорушник "зустрів" в ізоляторі тимчасового тримання.Також у новорічну ніч слов'янські правоохоронці займались встановленням місцезнаходження неповнолітнього жителя міста, про зникнення якого близько другої ночі заявила мати. 15-річного хлопця, який "загулявся" з друзями, було знайдено близько 6 ранку.1 січня у Слов'янську відбулась смолоскипна хода. Для того, щоб не припустити провокацій та порушень громадського порядку під час її проведення, у центрі міста додатково чергували 80 правоохоронців - співробітників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України.На протязі всіх святкових днів керування діями правоохоронців здійснював начальник Слов'янського відділу поліції Сергій Альошин.Завдяки посиленим заходам безпеки та свідомості місцевих мешканців на півночі Донеччини надзвичайних подій не відбулось.

Слов'янський відділ поліції Донецької області  


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144