Решение сесссии от 21.04.2016 №7/9-322

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
21.04.2016
Созыв: 
7 скликання
Сессия: 
9 от 21.04.2016
Номер документа: 
322

Про перейменування Краснолиманського Міського Центру Соціальних Служб для Сім’ї, Дітей та Молоді в Лиманський Міський Центр Соціальних Служб для Сім’ї, Дітей та Молоді та затвердження Положення про Лиманський Міський Центр Соціальних Служб для Сім’ї, Дітей та Молоді у новій редакції

Відповідно до рішення Краснолиманської міської ради від 25.03.2016 № 7/8-244 «Про перейменування Краснолиманської міської ради та її виконавчого комітету», керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 р. № 573 «Про затвердження Загального положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», керуючись ст.. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Перейменувати  Краснолиманський Міський Центр Соціальних Служб для Сім’ї, Дітей та Молоді в Лиманський Міський Центр Соціальних  Служб  для  Сім’ї, Дітей та Молоді.
2. Слєпцову А.О. – директору Центра вжити заходи щодо приведення у відповідність, у зв’язку  із зміною про місцезнаходження, власних документів, вивісок, печаток тощо, в установленому законодавством порядку.
3. Затвердити Положення Лиманського Міського Центру Соціальних Служб для Сім’ї, Дітей  та Молоді у новій редакції (додається).
4. Визнати такими, що втратило чинність рішення Краснолиманської міської ради  від 27.08.2015 р. № 6/45-3495  «Про  затвердження  Положення  Краснолиманського Міського Центру Соціальних Служб для Сім’ї, Дітей  та Молоді в новій редакції».
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гамаюнову Ю.М. та постійну комісію з питань прав людини, депутатської діяльності, етики, законності, свободи слова та інформації (Дятлова). 

Міський голова                                                                                      П.Ф. Цимідан


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144