Отчет о результатах отслеживания результативности регуляторного акта

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
01.11.2015

Звіт про результати відстеження результативності проекту рішення виконавчого комітету міської ради « Про затвердження Правил приймання стічних вод від абонентів у каналізаційну мережу   м. Красний Лиман Донецької області».

Звіт про результати відстеження результативності 

проекту рішення виконавчого комітету міської ради « Про затвердження Правил приймання стічних вод від споживачів у каналізаційну мережу   м. Красний Лиман Донецької області»

1.     Вид регуляторного акту: рішення виконавчого комітету Краснолиманської міської ради.  

          Назва регуляторного акту:  Про затвердження Правил  приймання стічних вод від споживачів у каналізаційну мережу м. Красний Лиман Донецької області.

Дата прийняття: 21.12.2011 року. 

            Номер: 494

2.     Назва виконавця заходів з відстеження: відділ житлово-комунального господарства міської ради, Краснолиманське ВУВКГ КП «Компанія «Вода Донбасу» 

3.      Цілі прийняття: основним завданням запропонованого проекту рішення є

- Покращення якості послуг з водовідведення.

- Захист навколишнього середовища від забруднення стічними водами. 

4.     Строк виконання заходів з відстеження:  відстеження відбувались  з 1 по 10 листопада 2015 року за період 2013 р. –  2015 р.

5.     Тип відстеження:  періодичне

6.     Методи одержання результатів відстеження: фактичні дані Краснолиманського ВУВКГ КП «Компанія «Вода Донбасу»

7.      Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність , а також способи одержання даних.

Періодичне відстеженнярезультативності регуляторного акта здійснювалося шляхом аналізу даних лабораторної служби та служби реалізації ВУВКГ про кількість укладених договорів про надання послуг з водовідведення стічних вод з наднормативними забрудненнями, кількість укладених договорів про контроль якості стічних вод, що скидаються, суми претензій на оплату додаткових послуг з водовідведення.

8.     Кількісні та якісні   значення показників результативності:

 За період дії рішення виконавчого комітету  Краснолиманської міської ради №494 від 21.12.2011р.

-  Кількість укладених договорів про надання послуг з водовідведення стічних вод з наднормативними забрудненнями порівняно з 201 роком зменшилась з 14 до 8, що розцінюється як покращення контролю за якісним скидом стічних вод підприємствами .

-  Кількість укладених договорів про контроль якості стічних вод, що скидаються до міської каналізаційної системи   55 у 2013 році, 48 у 2014 році, 45 у 2015 році, що розцінюється як покращення та стабілізація  контролю за якісним скидом стічних вод підприємствами .

- Якість надання послуг з водовідведення оцінюється за кількістю аварійних сітуацій та випадків заторів на мережах каналізації . У 2013 -  2015 роках аварій на системах міської каналізації не було. У 2013 році зареєстровано 2369 випадків заторів на мережах каналізації,  у 2014 році 2287 випадків , у 2015 році   2250 випадків. Тобто відмічається зростання та стабілізація якості надання послуг з водовідведення.

-  по даним лабораторної служби ВУВКГ  про якісний склад скиду стічних вод від підприємств міста було заявлено претензії на оплату додаткових послуг з водовідведення

Період контролю

Фактично заявлено претензій на оплату додаткових послуг з водовідведення, тис.грн

Кількість підприємств, що порушували вимоги Правил щодо якісного складу стічних вод

Фактично сплачено, тис.грн.

2013 рік

17,716

5

2,729

2014 рік

20,138

3

0

2015 рік

17,468

2

0

З вищенаведених  показників зроблено висновки про зменшення кількості порушень умов якісного складу скиду стічних вод до каналізаційних мереж міста.

 

9.     Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей

   Аналіз періодичного відстеження свідчить про те , що рішення виконавчого комітету міської ради від 21.12.2011 року № 494 «Про затвердження Правил  приймання стічних вод від споживачів у каналізаційну мережу м. Красний Лиман Донецької області.» був  актуальним для забезпечення безаварійної  роботи  канализаційної мережі м.Красний Лиман.

     Краснолиманському ВУВКГ КП «Компания «Вода Донбасу» новим Дозволом на спецводокористування № УКР-ДОН 5980 від 21.07.2015 р. встановлено зміни лімітів на скид забруднюючих речовин у водний об' єкт, тому, у відповідності до вимог  «Правил приймання стічних вод від Споживачів у каналізаційну мережу міста Красний Лиман Донецької області» п.1.7., Краснолиманське ВУВКГ КП «Компания «Вода Донбасу»  виконало перерахунок допустимих концентрацій забруднюючих  речовин в стічних водах, що скидаються у каналізаційну мережу м.Красний Лиман. Тому, з метою актуалізації регуляторного акта, також необхідно внести зміни у додаток №1 до «Правил приймання стічних вод від Споживачів у каналізаційну мережу міста Красний Лиман Донецької області». .

     Звіт складено відділом житлово-комунального господарства міської ради  та Краснолиманським  ВУВКГ КП «Компанія «Вода Донбасу».

 

 Заступник міського голови                                                      Ю.А. Драч

Директор Краснолиманського ВУВКГ                                        О.І. Токарчик

 

 

 

 

 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144