Решение сессии от 23.12.2011 г. №6/11-923

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
26.12.2011
Созыв: 
6 скликання
Сессия: 
11 от 23.12.2011
Номер документа: 
923

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населених пунктів с. Брусівка, с. Ставки, с. Старий Караван, с. Щурове, міста Красний Лиман.

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

від

23.12.2011

6\11-923

м. Красний Лиман

 

 

   Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населених пунктів с. Брусівка, с. Ставки, с. Старий Караван, с. Щурове, міста Красний Лиман.

 

 

 

 

 

                      Розглянувши технічну документацію з нормативно грошової оцінки земель населених пунктів с. Брусівка, с. Ставки, с. Старий Караван, с. Щурове, міста Красний Лиман, виготовлену ДП «Донецький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» відповідно до вимог Земельного кодексу України; Закону України «Про оцінку земель»; Закону України «Про плату за землю»; наказу Державного комітету України із земельних ресурсів, Міністерства аграрної політики України, Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України, Української академії аграрних наук від 27.01.2006 року № 18/15/21/11 «Про порядок нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів»; Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію з нормативно грошової оцінки земель населених пунктів с. Брусівка, с. Ставки, с. Старий Караван, с. Щурове, міста Красний Лиман з 01 січня 2012 року.

2. Встановити, що базова вартість 1 кв.м. землі, становить:

-         с. Брусівка – 21 грн. 78 коп. (двадцять одна грн. 78 коп.);

-         с. Ставки – 20 грн. 55 коп. (двадцять грн. 55 коп.);

-         с. Старий Караван – 27 грн. 43 коп. (двадцять сім грн. 43 коп.);

-         с. Щурове – 29 грн. 58 коп. (двадцять дев’ять грн. 58 коп.).

3. Встановити, що визначення кожного з локальних факторів для окремої земельної ділянки проводять на основі карти впливу локальних факторів оцінки.

4. Начальнику відділу інформаційних технологій міської ради (Мордвінов) забезпечити розміщення данного рішення на сайті міської ради.

5. Обов’язки щодо відстеження результативності регуляторного акту “Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту м. Красний Лиман” покласти на управління Держкомзему у місті Красний Лиман Донецької області (Джумалієв) та на відділ економіки, торгівлі, розвитку підприємництва і інвестиційної політики міської ради (Авдєєнко) в терміни:

- базове відстеження протягом 45 днів з дня набрання чинності регуляторного акта;

- повторне відстеження через рік після набрання чинності регуляторного акту;

- періодичне відстеження один раз на три роки, починаючи з дня виконання заходів з повторного відстеження результативності регуляторного акта.

6. Рішення Краснолиманської міської ради від 28.12.2000 р. «Об утверждении денежной оценки земли в городе Красный Лиман» вважати таким, що втратило чинність.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, регулювання земельних відносин та охорони природних ресурсів (Коровченко) і заступника міського голови Євтушенко В.І.

 

           Міський голова                                                                                   Л. Г.  Перебийніс


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144