Решения сесси від 22.02.2018 №№7/42/1934-1986

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
28.02.2018
Созыв: 
7 скликання
Сессия: 
42 від 22.02.2018
Номер документа: 
1934-1986

1934. Про надання громадянину Бабченко Юрію Олексійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по вулиці Кизима, 74, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0224 га)
1935. Про надання громадянці Цигікал Надії Григорівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по вулиці Підлісній, с. Олександрівка - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1000 га)
1936. Про надання громадянину Мирошник Олексію Федоровичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по вулиці Джерельній, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 2,0000 га)
1937. Про надання громадянину Мірошниченко Дмитру Євгенійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с. Дерилове - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 2,0000 га)
1938. Про надання громадянці Мовчан Ользі Василівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в смт. Дробишеве - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 2,0000 га)
1939. Про надання громадянці Наумовій Тетяні Андріївні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в смт. Дробишеве - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 1,5000 га)
1940. Про надання громадянину Плохих Сергію Миколайовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с. Дерилове - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 2,0000 га)
1941. Про надання громадянину Упнер Ігорю Володимировичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по провулку Лісному, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,2500 га)
1942. Про надання громадянину Мартиненко Олександру Сергійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по вулиці Сосновій, 24, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0600 га)
1943. Про надання громадянину Межерицькому Віктору Миколайовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по провулку Героїв десантників, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,2220 га)
1944. Про надання громадянину Моденко Андрію Вадимовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Привокзальній, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0028 га)
1945. Про надання громадянці Подмогильній Тамарі Луківні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Студентській, 24/75, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0021 га)
1946. Про надання громадянину Фроленко Анатолію Петровичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Студентській, 24/156, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0020 га)
1947. Про надання громадянину Булгакову Юрію Тимофійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Пушкіна, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0048 га)
1948. Про надання громадянці Демидовій Вікторії Вікторівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва у громадській організації “Зелений яблуневий сад” садівницьке товариство”, ділянка №245, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1000 га)
1949. Про надання комунальному закладу “Лиманський центр первинної медико-санітарної допомоги ім. М.І. Лядукіна” дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для обслуговування нежитлової будівлі амбулаторії загальної практики—сімейної медицини по вулиці Державній, 115, смт. Дробишеве - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у постійне користування (площею 0,6500 га)
1950. Про надання комунальному закладу “Лиманський центр первинної медико-санітарної допомоги ім. М.І. Лядукіна” дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для обслуговування нежитлової будівлі амбулаторії загальної практики—сімейної медицини по вулиці Центральній, 104, смт. Зарічне - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у постійне користування (площею 2,5000 га)
1951. Про надання комунальному підприємству “Лиманська служба єдиного замовника” дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації будівель та споруд автотранспортного та дорожнього господарства по вулиці 1-го Травня, 2, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у постійне користування (площею 0,0132 га)
1952. Про надання товарній біржі “Мегаполіс” (ліцитатору проведення земельних торгів) дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та подальшої експлуатації автомобільної газозаправної станції на території Лиманської міської ради -  рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для формування лоту з подальшим проведенням земельних торгів
1953. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Ракитянській Євгенії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства по вулиці Одеській, 28, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1054 га)
1954. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Мірошниченко Володимиру Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства в смт. Дробишеве - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 2,0000 га)
1955. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Вакуленко Оксані Іванівні для ведення особистого селянського господарства по провулку Курортному, 22, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0424 га)
1956. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Акобірову Рустаму Зайнутдіновичу для ведення особистого селянського господарства в    с. Рідкодуб - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 1,2385 га)
1957. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Кляцин Івану Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства по вулиці Слобожанській, смт. Дробишеве - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0946 га)
1958. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Юхновець Аллі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства по вулиці Пушкіна, 129, смт. Дробишеве - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1113 га)
1959. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Іванішиву Володимиру Дмитровичу для будівництва індивідуального гаражу по провулку Бригадному, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0025 га)
1960. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Моденко Катерині Валеріївні для будівництва індивідуального гаражу по вулиці         Новій, 4-ц, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0072 га)
1961. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Киркач Наталії Вячеславівні для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Гасієва К., м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0100 га)
1962. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Сєрокуровій Ірині Петрівні для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Слов’янській, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0082 га)
1963. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Прончакову Олександру Олександровичу для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Матросова, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0030 га)
1964. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Мороз Леоніду Андрійовичу для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Студентській, 1/147, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0022 га)
1965. Про затвердження проекту   землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Шаповаловій Любові Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Свободи, с. Яцьківка - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0290 га)
1966. Про затвердження проекту   землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Ткачук Валентину Валентиновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Тертичного, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0800 га)
1967. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Зозулі Наталії Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Петропавлівській, 91, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1000 га)
1968. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Завгородній Світлані Никифорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Симеренка Л., 37, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0524 га)
1969. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Глущенко Валерію Леонідовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Свободи, 50, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0695 га)
1970. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Бичковій Ларисі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Криничній, 35, с. Шандриголове - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,2330 га)
1971. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Григорович Наталі Святославівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Миру, 53, смт. Дробишеве - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1500 га)
1972. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам Дмитренко Олександру Васильовичу та Колесник Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Полухіна, 5, смт. Дробишеве - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1245 га)
1973. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Антонову Валерію Анатолійовичу для ведення садівництва у громадській організації “Зелений яблуневий сад” садівницьке товариство”, ділянка №313, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1023 га)
1974. Про затвердження комунальному закладу охорони здоров'я “Лиманська міська лікарня”  технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вулиці      Гасієва К., 36-а, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельних ділянок у постійне користування
1975. Про внесення змін до рішення Лиманської міської ради від 19.10.2017 року №7/35-1655 “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) відділу культури і туризму Лиманської міської ради Донецької області для обслуговування сільського будинку культури по вулиці Молодіжній, 4, с. Нове” - рішенням вносимо відповідні зміни в рішення міської ради
1976. Про внесення змін до рішення Лиманської міської ради від 22.12.2017 року №7/40-1886 “Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Мегаполіс” (люцетатору проведення земельних торгів) дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою на земельні ділянки комунальної власності для ведення фермерського господарства на території Лиманської міської ради” - рішенням вносимо відповідні зміни в рішення міської ради
1977. Про внесення змін до рішення Лиманської міської ради від 22.12.2017 року №7/40-1877 “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному позашкільному навчальному закладу “Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велосипедного спорту” для будівництва та обслуговування комунального позашкільного навчального закладу “Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велосипедного спорту” по вулиці Петропавлівській, 89, м. Лиман” - рішенням вносимо відповідні зміни в рішення міської ради
1978. Про внесення змін до додатку затвердженого рішенням Лиманської міської ради від 17.08.2017 року №7/33-1528 “Про затвердження переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок які, або право на оренду яких можуть бути продані на конкурентних засадах у 2017-2018 роках” - рішенням вносимо відповідні зміни в рішення міської ради
1979. Про затвердження порядку реєстрації договорів оренди земельної частки (паю) на території Лиманської міської ради - рішенням затверджуємо порядок реєстрації договорів оренди земельних часток (паїв)
1980. Про поновлення та подовження фермерському господарству “Світанок” терміну дії договору оренди землі №73/12, зареєстрованого в реєстраційній службі Краснолиманського міського управління юстиції за №293554 від 06.03.2013 року - рішенням поновлюємо та подовжуємо термін дії договору оренди землі (на 5 років)
1981. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Рапід-АВ” згоди на передачу в суборенду земельної ділянки - рішенням надаємо згоду на передачу в суборенду земельної ділянки
1982. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Дочірній компанії “Укртрансгаз” Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” - рішенням припиняємо право постійного користування земельною ділянкою
1983. Про відмову фермерському господарству “Темп” щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства на території колишньої Криволуцької сільської ради (за межами населених пунктів) - рішенням відмовляємо у затвердженні технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення
1984. Про надання земельної ділянки комунальної власності громадянці Анацькій Клавдії Василівні у приватну власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Криволуцької сільської ради) -  рішенням передаємо земельну ділянку комунальної власності громадянці Анацькій К.В.
1985. Про внесення змін до рішення Лиманської міської ради від 16.11.2017 року № 7/37-1731 “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (відумерла спадщина) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Криволуцької сільської ради)” - рішенням вносимо відповідні зміни в рішення міської ради
1986. Про звернення з клопотанням щодо передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Лиманській об'єднаній територіальній громаді в особі Лиманської міської ради


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144