Рішення сесії від 16.11.2017 №№7/37/1697-1739

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
20.11.2017
Созыв: 
7 скликання
Сессия: 
37 від 16.11.2017
Номер документа: 
1697-1739

1697. Про надання громадянці Чукліній Лілії Адамівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Переїздній, Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0023 га)
1698. Про надання громадянину Вовчак Назару Олеговичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Гасієва К., м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0100 га)
1699. Про надання громадянці Сєрокуровій Ірині Петрівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Слов'янській, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0082 га)
1700. Про надання громадянину Бельмега Миколі Дмитровичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Слов'янській, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0030 га)
1701. Про надання громадянці Божко Юлії Вікторівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Гасієва К., м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0060 га)
1702. Про надання громадянину Борисюку Володимиру Івановичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Гасієва К., м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0060 га)
1703. Про надання громадянці Мєдєнцевій Олені Олександрівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Гасієва К., м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0060 га)
1704. Про надання громадянці Михайловій Людмилі Олексіївні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Слобожанській, 57, смт. Дробишеве - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0660 га)
1705. Про надання громадянину Бондаренко Володимиру Дмитровичу дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального дачного будівництва по вулиці Пляжній, 53, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1000 га)
1706. Про надання громадянину Плесканьову Сергію Івановичу дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального дачного будівництва по вулиці Пляжній, 51, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1000 га)
1707. Про надання громадянину Владімірову Віталію Віталійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по вулиці  Шевченка, 44 с. Нове - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,6000 га)
1708. Про надання громадянину Мовчан Василю Андрійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в смт. Дробишеве - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 2,0000 га)
1709. Про надання громадянці Мовчан Зінаїді Григорівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в смт. Дробишеве - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 2,0000 га)
1710. Про надання громадянці Ніколайковій Людмилі Миколаївні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по вулиці Центральній, с. Торське - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,2500 га)
1711. Про надання громадянці Качалка Тетяні Павлівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва у садівницькому товаристві “Зелений сад”, ділянка №441, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1000 га)
1712. Про надання відділу освіти Лиманської міської ради дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, нежитлової будівлі Лиманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Лиманської міської ради Донецької області по провулку Привокзальному, 7-а, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у постійне користування (площею 3,0000 га)
1713. Про надання комунальному підприємству “Лиманська служба єдиного замовника” дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства по вулиці Незалежності, 13, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у постійне користування (площею 0,5500 га)
1714. Про надання відділу освіти Лиманської міської ради дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вулиці Пушкіна, 28-а, смт. Дробишеве - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації (площею 3,3000 га)
1715. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Бойко Олексію Олександровичу для будівництва індивідуального гаражу по провулку Матросова, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0035 га)
1716. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Єрошенко Ніні Федорівні для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Привокзальній,  м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0041 га)
1717. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Трофименко Роману Сергійовичу для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Комунальній, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0035 га)
1718. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Баглик Тетяні Іванівні для будівництва індивідуального гаражу по провулку Робочому, 17/619, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0024 га)
1719. Про затвердження проекту   землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Данилейченко Наталії Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Центральній, 85, с. Рідкодуб - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,2500 га)
1720. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Матейченко Павлу Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Площа слави, 28-а, смт. Ямпіль - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1500 га)
1721. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Сезоненко Петру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Підлісній, 24, смт. Ямпіль - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1500 га)
1722. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Сушко Сергію Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Ювілейній, 76, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1000 га)
1723. Про внесення змін до рішення Лиманської міської ради від 21.09.2017 року №7/34-1579 “Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Сушко Олександру В'ячеславовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Гасієва К., 15, м. Лиман” - рішенням вносимо відповідні зміни до рішення міської ради від 21.09.2017 року №7/34-1579
1724. Про заміну з Краснолиманського РайСТ на ФГ “Престиж 1” сторони договору оренди землі від 29.12.2008 р., зареєстрованого Краснолиманським районним відділом Донецької регіональної філії Центру ДЗК 29.12.2008 р. за № 040815500006. -  рішенням вносимо відповідні зміни до договору оренди землі  29.12.2008 року за № 040815500006
1725. Про поновлення та подовження Афанасьєвій Любов Михайлівні терміну дії договору оренди землі від 22.03.2012 року, зареєстрованого в управлінні Держкомзему у місті Красний Лиман Донецької області за №142300004001969 від 22.03.2012 р. - рішенням поновлюємо та подовжуємо термін дії договору оренди землі громадянці Афанасьєвій Любові Михайлівні
1726. Про поновлення та подовження Асоціації приватних підприємців будинку побуту “Південний” терміну дії договору оренди землі №14/12, зареєстрованого в управлінні Держкомзему у місті Красний Лиман Донецької області за №141330004000831 від 26.11.2012 р. -  рішенням поновлюємо та подовжуємо термін дії договору оренди землі
1727. Про припинення ТОВ “Регіональний фонд прямих інвестицій” договору оренди землі №43/07 від 25.05.2007 року, зареєстрованого Краснолиманським районним відділом Донецької регіональної філії Центру ДЗК за №040715500042 від 11.06.2007 р. -  рішенням припиняємо договір оренди землі
1728. Про скасування рішення Лиманської міської ради від 21.09.2017 року №7/34-1600 -  рішенням скасовуємо рішення міської ради від 21.09.2017 року №7/34-1600
1729. Про надання ТОВ “Рапід- АВ” земельної ділянки в оренду для  обслуговування автостанції  по вул. Свободи,1,  м. Лиман -   рішенням передаємо в оренду земельну ділянку (площею 0,7212 га)
1730. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (відумерла спадщина) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Криволуцької сільської ради) -  рішенням затверджуємо землевпорядну документацію
1731. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (відумерла спадщина) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Криволуцької сільської ради) - рішенням затверджуємо землевпорядну документацію
1732. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (відумерла спадщина) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Криволуцької сільської ради) - рішенням затверджуємо землевпорядну документацію
1733. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (відумерла спадщина) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Коровоярської сільської ради) - рішенням затверджуємо землевпорядну документацію
1734. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (відумерла спадщина) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Коровоярської сільської ради) - рішенням затверджуємо землевпорядну документацію
1735. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (відумерла спадщина) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Тернівської сільської ради) - рішенням затверджуємо землевпорядну документацію
1736. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (відумерла спадщина) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Тернівської сільської ради) - рішенням затверджуємо землевпорядну документацію
1737. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (відумерла спадщина) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Тернівської сільської ради) - рішенням затверджуємо землевпорядну документацію
1738. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (відумерла спадщина) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лиманського району (колишньої Тернівської сільської ради) - рішенням затверджуємо землевпорядну документацію
1739. Про надання відділу освіти Лиманської міської ради дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, нежитлової будівлі Лиманської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 5 по вулиці Театральна 5а, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у постійне користування (площею 2,0000 га)


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144