Рішення сесії від 19.10.2017 №№7/35/1630-1661

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
25.10.2017
Созыв: 
7 скликання
Сессия: 
35 від 19.10.2017
Номер документа: 
1630-1661

1630. Про надання громадянці Бабенко Ользі Олександрівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Привокзальній, 9/9, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0021 га)
1631. Про надання громадянину Іванішиву Володимиру Дмитровичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по провулку Бригадному, м. Лиман -рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0025 га)
1632. Про надання громадянину Ткаченко Олексію Сергійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Привокзальній,  м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0030 га)
1633. Про надання громадянці Шенцовій Ользі Василівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Привокзальній, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0024 га)
1634. Про надання громадянину Шнипко Сергію Миколайовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Пушкіна, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0064 га)
1635. Про надання громадянці Щербак Галині Василівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Гасієва К., 67, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0047 га)
1636. Про надання громадянину Єрмоленко Євгену Валерійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Степній, с. Ставки - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1000 га)
1637. Про надання громадянці Жувак Анні Сергіївні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Північній, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1000 га)
1638. Про надання громадянину Карпуніну Олегу Юрійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Олександрівській, с. Яцьківка - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0605 га)
1639. Про надання громадянину Чашук Олександру Івановичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по провулку Слобожанському, смт. Дробишеве - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1500 га)
1640. Про надання громадянину Денщикову Руслану Олексійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 2,0000 га)
1641. Про надання громадянину Єрмоленко Євгену Валерійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по вулиці Степній, с. Ставки - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,2500 га)
1642. Про надання громадянину Сердюку Володимиру Федоровичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по провулку Героїв десантників, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,5555 га)
1643. Про надання громадянину Скиданенко Вячеславу Юрійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва по вулиці Янтарній, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1000 га)
1644. Про надання громадянці Іноземцевій Галині Дмитрівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва у садівницькому товаристві “Мічурина”, ділянка №750, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0951 га)
1645. Про надання громадянці Мелешкіній Галині Олександрівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва у садівницькому товаристві “Мічурина”, ділянка №475-а, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0612 га)
1646. Про надання комунальному позашкільному навчальному закладу “Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велосипедного спорту” дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування комунального позашкільного навчального закладу “Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велосипедного спорту” по вулиці Петропавлівській, 89, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у постійне користування (площею 1,0000 га)
1647. Про надання комунальному закладу охорони здоров'я “Лиманська міська лікарня” дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки  по вулиці Гасієва К., 36-а, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації щодо поділу земельної ділянки (площею 3,2973 га)
1648. Про надання комунальному підприємству “Лиманський “Зеленбуд” дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під цвинтарями - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації щодо інвентаризації земель під цвинтарями
1649. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “СК-ЛТД” дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для обслуговування будівель та споруд хлібоприймального підприємства по вулиці Свободи, 15, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (площею 3,7160 га)
1650. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення для подальшого продажу у власність громадянину Руденко Дмитру Сергійовичу, яка розташована по вулиці Петропавлівській, 56-а, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки (площею 0,0910 га)
1651. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Барабаш Ларисі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Урожайній, 12,            смт. Новоселівка - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1500 га)
1652. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Максим Любові Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Шевченка, 29, с. Олександрівка - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1519 га)
1653. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Барабаш Ларисі Василівні для ведення особистого селянського господарства в смт. Новоселівка - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,6090 га)
1654. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Злобіній Людмилі Олександрівні для ведення садівництва у садівницькому товаристві “Зелений яблуневий сад”, ділянка №338, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1000 га)
1655. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) відділу культури і туризму Лиманської міської ради Донецької області для обслуговування сільського будинку культури по вулиці Молодіжній, 4, с. Нове - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки у постійне користування (площею 0,1454 га)
1656. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування відділу культури і туризму Лиманської міської ради Донецької області для обслуговування Центру культури і дозвілля ім. Горького по вулиці Незалежності, 17,        м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки у постійне користування (площею 0,1344 га)
1657. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється громадянину Бокову Валерію Федоровичу по вулиці Ломоносова, 12-а, с. Діброва - рішенням затверджуємо землевпорядну документацію щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється (площею 0,2000 га)
1658. Про затвердження стартової ціни продажу користування земельними ділянками сільсько-господарського призначення, які включені до переліку земельних ділянок, право оренди яких виборюватиметься на конкурентних засадах (аукціоні) фізичними та юридичними особами - рішенням затверджуємо стартові ціни продажу користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення, які включені до переліку земельних ділянок, право оренди яких виборюватиметься на конкурентних засадах (аукціоні) фізичними та юридичними особами
1659. Про внесення змін до договору оренди землі № 19 від 25.08.2016 року, зареєстрованого відділом державної реєстрації виконавчого комітету Лиманської міської ради від 27.09.2016 року за №16640683 - рішенням вносимо відповідні зміни до договору оренди землі №19 від 25.08.2016 року
1660. Про поновлення та подовження Фільчак Тетяні Іванівні терміну дії договору оренди землі №13/12, зареєстрованого в управлінні Держкомзему у місті Красний Лиман за №141330004000789 від 12.09.2012 р. - рішенням поновлюємо та подовжуємо  термін дії договору оренди землі на 5 (п'ять) років громадянці Фільчак Тетяні Іванівні (площа 0,0643 га)
1661. Про відмову товариству з обмеженою відповідальністю “ІНВЕСТ-КАПІТАЛ” щодо затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території колишньої Ямпільської селищної ради (за межами населених пунктів) - рішенням відмовляємо товариству з обмеженою відповідальністю “ІНВЕСТ-КАПІТАЛ” щодо затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144