Рішення сесії від 30.06.2017 №№ 7/27/1381-1402

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
27.06.2017
Созыв: 
7 скликання
Сессия: 
27 від 18.05.2017
Номер документа: 
1381-1402

1381. Про надання громадянці Шаповаловій Любові Петрівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Свободи, с. Яцьківка - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1000 га)
1382. Про надання громадянину Савченко Володимиру Вікторовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Торговій, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1000 га)
1383. Про надання громадянину Ткачук Валентину Валентиновичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Тертичного, м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1000 га)
1384. Про надання громадянці Мірошник Ірині Володимирівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Гасієва К., м. Лиман - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0022 га)
1385. Про надання громадянину Погребняк Вадиму Миколайовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва по вулиці Центральній, с. Нове - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1200 га)
1386. Про надання громадянці Погребняк Людмилі Олександрівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва по вулиці Центральній, с. Нове - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,1200 га)
1387. Про надання громадянину Бокову Валерію Федоровичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва по вулиці Ломоносова, с. Діброва - рішенням надаємо дозвіл на розроблення землевпорядної документації для оформлення земельної ділянки у власність (площею 0,0300 га)
1388. Про поновлення та подовження терміну дії договору оренди землі ТОВ “Комунальник” від 25.03.2005 р., зареєстрованого Краснолиманським районним відділом ДРФ ЦДЗК за №040515500006 від 04.10.2005 р. -  рішенням поновлюємо та подовжуємо договір оренди землі терміном на 5 (п'ять) років, площа (0,0571 га)
1389. Про поновлення та подовження терміну дії договору оренди землі Шаповалову Анатолію Михайловичу від 28.05.2005 р., зареєстрованого Краснолиманським районним відділом ДРФ ЦДЗК за №040515500004 від 04.10.2005 р. - рішенням поновлюємо та подовжуємо договір оренди землі терміном на 5 (п'ять) років, площа (0,0182 га)
1390. Про надання громадянину Перебийніс Андрію Леонідовичу згоди на передачу в суборенду  земельної ділянки - рішенням надаємо згоду на передачу земельної ділянки в суборенду (площею 0,0153 га)
1391. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення громадянці Мацегорі Валентині Степанівні для подальшого продажу у власність по вулиці Студентській, 17, м. Лиман -  рішенням надаємо згоду на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею (0,0600 га)
1392. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам Подосельник Антону Юрійовичу та Подосельник Вікторії Олександрівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Петропавлівській, 180, м. Лиман — затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1000 га)
1393. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Удовиченко Катерині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Поштовій, 35, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0340 га)
1394. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Шепіловій Пелагії Іларіонівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Левадній, 13, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0655 га)
1395. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Останіной Лілії Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Петропавлівській, 142, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1000 га)
1396. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Дімову Івану Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Лісній, с. Яцьківка - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1600 га)
1397. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Водолазській Нелі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Івана Франка, 15,   м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0609 га)
1398. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Бурлуцькому Руслану Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Гутченка, 5, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0700 га)
1399. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Чекіна Валерію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Донецькій, 182-а, смт. Ярова - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1500 га)
1400. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Квітинському Роману Євгенійовичу для індивідуального дачного будівництва район Голубих озер, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1000 га)
1401. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Тесак Ігорю Андрійовичу для індивідуального дачного будівництва район Голубих озер, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,1000 га)
1402. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Столярову Василю Миколайовичу для будівництва індивідуального гаражу по вулиці Переїздній, м. Лиман - затвердження землевпорядної документації та передача земельної ділянки (приватизація) у власність (площею 0,0024 га)


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144