ПРОЕКТ РЕШЕНИЯ

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
22.11.2011

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту м. Красний Лиман.

Проект(Новий)

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

від

 

 

м. Красний Лиман

 

 

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту м. Красний Лиман.

 

 

 

 

                      Розглянувши технічну документацію з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту м. Красний Лиман, виготовлену «Донбасбудрозвідування» - філія Державне підприємство «УкрНДІІНТВ» відповідно до вимог Земельного кодексу України; Закону України «Про оцінку земель»; Закону України «Про плату за землю»; наказу Державного комітету України із земельних ресурсів, Міністерства аграрної політики України, Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України, Української академії аграрних наук від 27.01.2006 року № 18/15/21/11 «Про порядок нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів»; висновку державної експертизи землевпорядної документації Державного агентства земельних ресурсів України від 18.07.2011 р. № 294-11; Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити технічну документацію з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту м. Красний Лиман.
  2. Встановити, що середня (базова) вартість 1 кв.м. землі, становить 96,28 грн./кв.м.
  3. Встановити, що визначення кожного з локальних факторів для окремої земельної ділянки проводять на основі карти впливу локальних факторів оцінки.
  4. Дане рішення ввести в дію з 01.01.2012 року.
  5. Рішення Краснолиманської міської ради від 28.12.2000 р. «Об утверждении денежной оценки земли в городе Красный Лиман» втрачає чинність з дня введення в дію данного рішення.
  6. Начальнику відділу інформаційних технологій міської ради (Мордвінов)                      забезпечити розміщення данного рішення на сайті міської ради.
  7. Обов’язки щодо відстеження результативності регуляторного акту “Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту м. Красний Лиман” покласти на управління Держкомзему у місті Красний Лиман Донецької області в терміни:

- базове відстеження паротягом 45 днів з дня набрання чинності регуляторного акта;

- повторне відстеження через рік після набрання чинності регуляторного акту;

- періодичне відстеження один раз на три роки, починаючи з дня виконання заходів з повторного відстеження результативності регуляторного акта.

     8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, регулювання земельних відносин та охорони природних ресурсів (Коровченко) і заступника міського голови Євтушенко В.І.

 

 

           Міський голова                                                                                   Л. Г.  Перебийніс 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144