Обнародование проекта регуляторного акта

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
30.11.2011

Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності на території Краснолиманської міської ради

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

“Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності на території Краснолиманської міської ради”

 

З 1 січня 2012 року набирає чинності Закон України від 04.11.2011 року № 4014-VI “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності” (далі - Закон № 4014), який суттєво змінює для фізичних осіб - підприємців - платників єдиного податку порядок провадження діяльності та сплати податків.

У зв’язку з набранням чинності Законом № 4014 відповідно до п. 4 розділу XV “Перехідні положення” Конституції України припиняється чинність Указу Президента України від 03.07.98 року № 727/98 “Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва”.

Публікуємо для обговорення проект рішення “Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності на території Краснолиманської міської ради” та аналіз регуляторного впливу даного рішення.

Зауваження, пропозиції і побажання приймаються протягом місяця з дня опублікування у письмовому вигляді за адресою: м. Красний Лиман, вул. Фрунзе, 13, фінансове управління Краснолиманської міської ради, тел.: 4-19-38, або відділ економіки, торгівлі, розвитку підприємництва і інвестиційної політики міської ради, тел.: 4-23-01.


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144