ОБНАРОДОВАНИЕ ПРОЕКТА РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
25.11.2011

Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту м. Красний Лиман.

Повідомлення про оприлюднення

проекту регуляторного акту

 

Філією Державного підприємства «Укр НДІІНТВ» «Донбасбудрозвідування» згідно договору виконані роботи щодо розробки нової нормативної грошової оцінки землі міста Красний Лиман. Технічна документація розроблена та передбачає використання нормативної грошової оцінки землі м. Красний Лиман для визначення розмірів земельного податку та орендної плати, державного мита при міні, спадкуванні та дарування земельних ділянок державної та комунальної власності.

Питання щодо затвердження нормативної грошової оцінки включено до плану діяльності з підготовки регуляторних актів міської ради на 2011 рік. Отримано позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації № 29411. З метою забезпечення таких принципів регуляторної політики, як передбачуваність та прозорість розроблено проект рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту міста Красний Лиман» та Аналіз регуляторного впливу, які оприлюднюються 22.11.2011 року на сайті Краснолиманської міської ради.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту рішення встановлюється – один місяць з дня оприлюднення. Пропозиції та зауваження приймаються в письмовій формі за адресою: 84400 м. Красний Лиман, вул. Тельмана, 2-а управління Держкомзему у місті Красний Лиман Донецької області, телефон для довідок 4-29-84; 4-19-33.

Більш детальну інформацію стосовно застосування нової нормативної грошової оцінки міста Красний Лиман можливо отримати також в приміщенні Дозвільного офісу міської ради за адресою: 84406, м. Красний Лиман, вул. Фрунзе, 46, каб. № 19 – щочетверга з 10 до 12 години (телефон для довідок 4-12-70).

           Розробники регуляторного акту: Краснолиманська міська рада та управління Держкомзему у місті Красний Лиман.

 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144