Обнародование проекта регуляторного акта

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
01.11.2011

Про затвердження Правил приймання стічних вод від споживачів у каналізаційну мережу   м.Красний Лиман Донецької області

До відома споживачів  послуг з водовідведення:

 

Рішенням № 407 від 21.10.2011 рік «Про внесення доповнень до плану діяльності виконавчого комітету міської ради від 22.12.2010 року № 487 «Про затвердження плану діяльності виконавчого комітету міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік» внесено на IV квартал 2011 року розгляд проекту рішення «Про затвердження Правил приймання стічних вод від Споживачів у каналізаційну мережу м. Красний Лиман Донецької області».

В зв'язку з необхідністю приведення Правил приймання стічних вод від споживачів у каналізаційну мережу м.Красний Лиман до вимог чинного законодавства розроблені проект рішення «Про затвердження Правил приймання стічних вод від споживачів у каналізаційну мережу м.Красний Лиман Донецької області» та аналіз регуляторного впливу, які публікуються на сайтах Краснолиманської міської ради http://krliman.gov.ua/ та на сайті КП «Компанія «Вода Донбасу» www.voda.dn.ua - 24.10.2011 року.

Проектом рішення передбачається:

- розрахунок допустимих концентрацій забруднюючих речовин, що скидаються у міську каналізацію

- перелік показників контролю та період контролю скиду забруднюючих речовин

- методика відбору проб та інше.

Пропозиції та зауваження просимо направляти протягом місяця від дня опублікування за адресою:відділ ЖКГ Краснолиманської міської ради, 84406, м. Красний Лиман, вул. Фрунзе, 46, тел. (06261)4-18-57, або Краснолиманське ВУВКГ, 84402, м. Красний Лиман, вул. Зелений Гай,16а, тел. 2-34-99. Ознайомитися з «Правилами приймання стічних вод від Споживачів у каналізаційну мережу міста Красний Лиман Донецької області» можна в службі реалізації Краснолиманського ВУВКГ КП «Компанія «Вода Донбасу» , у відділу ЖКГ Краснолиманської міської ради та на сайтах Краснолиманської міської ради http://krliman.gov.ua/ та  КП «Компанія «Вода Донбасу» www.voda.dn.ua.

 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144