Решение сессии от 27.01.2016 №7/5-104

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
27.01.2016
Созыв: 
7 скликання
Сессия: 
5 от 27.01.2016
Номер документа: 
104

Про продовження терміну дії договору оренди комунального майна

                КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

від

27.01.2016

 

7/5-104

м. Красний Лиман

 

 

Про продовження терміну дії договору оренди комунального майна

 

 

 

 

 

 

Розглянувши лист ТОВ “Росток СК” від 25.12.2015р. № 17  “Про продовження терміну дії договору, відповідно до статей 760-763 Цивільного кодексу України, частини п'ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 5 та 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Методики розрахунку плати за оренду майна комунальної власності в новій редакції, затвердженого рішенням Краснолиманської міської ради від 30 квітня 2014 року №6/32-2921, з метою ефективного використання нежитлових приміщень комунальної власності,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Комунальному закладу  охорони здоров'я”Краснолиманська міська лікарня”:

1.1. на продовження терміну дії договору оренди від 22.10.2009р. № 3922/2009 на приміщення площею 18,0 кв.м за адресою м. Красний Лиман вул. Чапаєва б. 36А строком на 1 рік 7 місяців з ТОВ “Росток СК”

2. Комунальному закладу охорони здоров'я “Краснолиманська міська лікарня” (Супличенко) :

2.1. укласти в установленому порядку додаткову угоду до договору оренди нежитлових приміщень комунальної власності  згідно з діючим законодавством;

2.2 по закінченню терміна додаткової угоди, провести прийом - передачу приміщення згідно Закону України “Про оренду державного та комунального майна”

 3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності (Свирид).

 

Міський голова                                                                 П.Ф. Цимідан

 

 

 ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до проекту рішення 
Про передачу в оренду без проведення конкурсу нежитлових приміщень комунальної власності об'єднаної територіальної громади”

  1. Обґрунтування необхідності прийняття рішення.

Краснолиманською міською радою опрацьовано 2 пакету документів  від  Донецького національного медичного університету ім. Горького та  ККЛПЗОЗ “Обласна травматологічна лікарня”, надані для розгляду питання про передачу в оренду нежитлових приміщень комунальної власності . Зазначені заявники відповідають  вимогам, визначеним у абзаці четвертому частини четвертої статті 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», і може отримати в орендне користування майно об'єднаної територіальної громади  без проведення конкурсу та після прийняття відповідного рішення  міської ради укласти договір оренди .

На засіданні постійної комісії Краснолиманської міської ради з питань  житлово-комунального господарства та комунальної власності  (протокол засідання від 09.12.2015      № 1) погоджено питання надання в оренду без проведення конкурсу Донецькому національному медичному університету ім. Горького нежитлових приміщень у Комунальному закладу охорони здоров'я “Краснолиманська міська лікарня” загальною площею 2518,84 кв. м. та ККЛПЗОЗ “Обласна травматологічна лікарня” загальною площею 1166,67 кв.м

Враховуючи наведене, а також враховуючи протокол засідання постійної комісії  міської ради з питань  житлово-комунального господарства та комунальної власності від 09.12.2015 №1 підготовлено проект рішення  міської ради про передачу в оренду без проведення конкурсу нежитлових приміщень у Комунальному закладу охорони здоров'я “Краснолиманська міська лікарня”   та про укладання Комунальним закладом охорони здоров'я “Краснолиманська міська лікарня”  відповідних договорів оренди.

2. Мета і шляхи її досягнення.

Даний проект підготовлений з метою забезпечення ефективного використання нерухомого майна комунальної власності.

  1.  Правові аспекти.

Проект рішення розроблений відповідно до статей 760-763 Цивільного кодексу України, частини п'ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 5 та 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Згідно з пунктом 1 проекту рішення пропонується передати в оренду без проведення конкурсу нежитлові приміщення комунальної власності,  розташовані в будівлі № 36а по вул. Чапаева м. Красний Лиман.

Згідно з пунктом 2 доручається Комунальному закладу охорони здоров'я “Краснолиманська міська лікарня” (Супличенко) укласти в установленому порядку договір оренди нежитлових приміщень комунальної власності  згідно з діючим законодавством, переданих в оренду згідно з пунктом 1.

  1. Фінансово – економічне обґрунтування.

Прийняття та реалізація даного рішення не потребує додаткових витрат з бюджету.

  1. Прогноз результатів.

Прийняття та реалізація даного проекту рішення забезпечить розширення діяльності  травматології та ортопедії, збільшення кількості ліжок та придбання необхідного медичного обладнання для лікування та діагностики пацієнтів, та зменшить видатки  Комунального закладу охорони здоров'я “Краснолиманська міська лікарня” щодо утримання приміщень.

 

Начальник відділу

житлово-комунального господарства                                                              О.М.Муравльова

                                                               

 

                                                                                                           Додаток до

                                                                                                                         рішення міської ради

 від____________№__________

 

ПЕРЕЛІК

 нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади,

які передаються в оренду без проведення конкурсу

 

№ п/п

Назва орендаря

Адреса та характеристика об'єкта 

Призначення та орендована площа

Орендодавець -  Комунальний  заклад охорони здоров'я “Краснолиманська міська лікарня”

 

 

 

 

 

Начальник відділу

житлово-комунального господарства                                                                              О.М. Муравльова

 

Секретар міської ради                                                                                                              Т. Ю. Каракуц


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144