Решение сессии от 01.10.2015 №3552

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
01.10.2015
Созыв: 
6 скликання
Сессия: 
46 от 01.10.2015
Номер документа: 
3552

Про затвердження Положення та встановлення ставок земельного податку на території Краснолиманської міської ради

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ

від 01.10.2015 № 6/46-3552
м. Красний Лиман

Про затвердження Положення та встановлення ставок земельного податку на території Краснолиманської міської ради   
                       

На виконання вимог Податкового кодексу України, Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014 р. № 71-VIIІ, керуючись пунктом 24 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про встановлення ставок земельного податку на території Краснолиманської міської ради (додаток № 1).
2. Встановити ставки земельного податку на території Краснолиманської міської ради (додаток № 2).
3. Дане рішення набирає чинності з 01.01.2016 року.
4. Відділу інформаційних технологій міської ради (Мордвінов) розмістити на офіційному сайті Краснолиманської міської ради, міськрайонній газеті «Зоря» (Пасічник) опублікувати дане рішення.
5. Обов’язки щодо відстеження результативності регуляторного акту «Про затвердження Положення та встановлення ставок земельного податку на території Краснолиманської міської ради» покласти на відділ економічного розвитку і торгівлі міської ради сумісно з відділом містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради в терміни:
5.1 базове відстеження – до дня  набрання чинності регуляторного акта (жовтень 2015 року);
5.2 повторне відстеження - через рік після набрання чинності регуляторного акта;
5.3 періодичне відстеження один раз на три роки, починаючи з дня виконання заходів з повторного відстеження результативності регуляторного акта.
5.4 Відділу економічного розвитку і торгівлі міської ради (Авдєєнко) результати відстежень в 5-денний термін, після їх здійснення, оприлюднювати в міськрайонній газеті «Зоря». 
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, інвестиційної та регуляторної політики, підприємницької діяльності (Пшеничний), постійну комісію з питань агропромислового комплексу, регулювання земельних відносин та охорони природних ресурсів (Коровченко) та заступника міського голови  Євтушенко В.І.

    Міський голова                        Л.Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144