Решение сессии от 01.10.2015 №3549

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
01.10.2015
Созыв: 
6 скликання
Сессия: 
46 от 01.10.2015
Номер документа: 
3549

Про затвердження Порядку демонтажу, обліку та зберіганню спеціальних конструкцій, встановлених в місцях, що знаходяться в комунальній власності Краснолиманської міської ради

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ

від 01.10.2015 № 6/46-3549
м. Красний Лиман

Про затвердження Порядку демонтажу, обліку та зберіганню спеціальних конструкцій, встановлених в місцях, що знаходяться в комунальній власності Краснолиманської міської ради   
                                   

З метою вжиття заходів щодо забезпечення та стимулювання виконання розповсюджувачами зовнішньої реклами вимог чинного законодавства, відповідно до Законів України «Про рекламу», “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”, Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року № 2067(із змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів від 09.09.09р. №968), Правил благоустрою території міста Красний Лиман, затверджених рішенням Краснолиманської міської ради від 18.07.2013 №6/24-236/1 та Правил розміщення зовнішньої реклами на території Краснолиманської міської ради від 13.12.2013 №6/27-2729, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок демонтажу, обліку та зберіганню спеціальних конструкцій, встановлених в місцях, що знаходяться в комунальній власності Краснолиманської міської ради /додається/.
2. Обов'язки щодо відстеження результативності регуляторного акту “Про затвердження Порядку демонтажу, обліку та зберіганню спеціальних конструкцій, встановлених в місцях, що знаходяться в комунальній власності Краснолиманської міської ради” покласти на відділ містобудування та архітектури міської ради в термін:
2.1. базове відстеження протягом 45 днів з дня набрання чинності регуляторного акта;
2.2. повторне відстеження через рік після набрання чинності регуляторного акта;
2.3. періодичне відстеження один раз на три роки, починаючи з дня виконання заходів з повторного відстеження результативності регуляторного акта.
3. Відділу містобудування та архітектури міської ради (Шпак) результати відстежень в 5-денний термін, після їх здійснення, оприлюднити в міськрайонній газеті “Зоря” та надавати до відділу економіки, торгівлі, розвитку підприємництва і інвестиційної політики міської ради.
4. Відділу інформаційних технологій міської ради (Мордвінов) розмістити протягом 10 днів на офіційному сайті Краснолиманської міської ради дане рішення, після його прийняття.
5.  Рішення вступає в силу після затвердження його міською радою.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань приватизації, управління житлово-комунальним господарством, архітектури та містобудування (Клименко) та заступника міського голови Драч Ю.А.

    Міський голова                        Л.Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144