Решение исполкома от 25.12.2013 г. №324

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
14.02.2014

Про діяльність місцевих пожежних команд на території Краснолиманської міської ради

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

25.12.2013 р.

324

м. Красний Лиман

 

 

Про діяльність місцевих пожежних команд на території Краснолиманської міської ради

 

 

 

 

            На виконання вимог ст.62 глави 13  Кодексу цивільного захисту України, Постанов Кабінету Міністрів України від 27.06.2012 року №590 “Про затвердження Державної цільової соціальної програми забезпечення пожежної безпеки на 2012-2015 роки та  від 24.02.2003 року №202 “Про затвердження Положення про місцеву пожежну охорону” із змінами з метою ефективного виконання заходів по реалізації державної політики  в сфері забезпечення безпечної життєдіяльності та захисту населення і територій від НС техногенного та природного характеру на території Краснолиманської міської ради, керуючись ст. 38 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет міської ради 

В И Р І Ш И В:

1.Інформацію начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та військового обліку міської ради Юдіна В.В. про діяльність місцевих пожежних команд на території Краснолиманської міської ради прийняти до відома.

2.Запропонувати сільським та селищним головам:

2.1.Шорічно, під час планування місцевих бюджетів, передбачати кошти на функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони (місцевих пожежних команд).

2.2.Організувати належну діяльність місцевих пожежних команд, які перебувають у підпорядкуванні сільських (селищних) рад, забезпечити їх паливо-мастильними матеріалами, засобами зв'язку та відповідним рівнем технічного обслуговування.

2.3.Штатний розпис підрозділів місцевих пожежних команд на 2014 рік, їх кошторис затвердити рішенням виконавчих комітетів відповідних сільських (селищних) рад за погодженням з Краснолиманським районним відділом ГУ ДСНС в Донецькій області.

2.4.Фінансування та матеріально-технічне забезпечення діяльності підрозділів місцевих пожежних команд здійснювати за рахунок коштів місцевих бюджетів, добровільних внесків юридичних та фізичних осіб, інших, не заборонених законодавством України джерел.

2.5.Розглянути на сесіях сільських (селищних) рад питання щодо передачі прав здійснення видатків на забезпечення повноважень з утримання підрозділів місцевої пожежної охорони раді іншої територіальної громади з передачею коштів до відповідного бюджету.

2.6.Щорічно до 1 жовтня року, що передує плановому, укладати угоди щодо передачі коштів на здійснення видатків місцевих бюджетів, що не враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів між місцевими бюджетами.

3.Рекомендувати Краснолиманському районному відділу ГУ ДСНС у Донецькій області (Югас):

3.1.Розробити та затвердити Інструкцію взаємодії між державним пожежно-рятувальним загоном №21 ГУ ДСНС у Донецькій області та місцевими пожежними командами при виникненні пожеж, надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

3.2.Спільно з головами сільських та селищних рад прийняти участь у складанні штатного розпису та кошторису по кожному підрозділу місцевої пожежної охорони  та погодити їх в установленому порядку.

3.3.Надавати міському голові інформацію про діяльність місцевих пожежних команд.

3.4.Відповідно до ст.2 Постанови Кабінету Міністрів України від 24 02.2003 року №202 забезпечити проведення роз'яснювальної роботи та інших організаційних заходів за участю сільськогосподарських підприємств щодо організації належної діяльності місцевих пожежних команд

4.Відділу з питань НС, мобілізаційної роботи там військового обліку міської ради (Юдін):

4.1.Своєчасно готувати матеріали та клопотання голові Донецької обласної державної адміністрації щодо виділення додаткових коштів з обласного бюджету на утримання місцевих пожежних команд, розташованих на території Краснолиманської міської ради.

4.2.Матеріали про стан протипожежного захисту населених пунктів, лісів та сільгоспугідь та діяльність місцевої пожежної охорони, розглядати на засіданні міської комісії з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

5.Фінансовому управлінню міської ради (Пилипенко):

5.1.Надавати розрахунки додаткової потреби коштів по місцевим пожежним командам для збереження їх дієвого функціонування та отримання субвенції з обласного бюджету.

5.2.Своєчасно інформувати міського голову по використанню коштів місцевими бюджетами сільських та селищних рад щодо утримання місцевих пожежних команд

6.Міськрайонній газеті “Зоря” (Пасічник) постійно висвітлювати на сторінках видання інформацію про діяльність місцевих пожежних команд.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.В.Азарова.

 

Міський голова                                                      Л.Г.Перебийніс


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144