Решение исполкома от 25.12.2013 г. №325

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
25.12.2013
Номер документа: 
325

Про виконання архівним відділом міської ради делегованих повноважень, визначених ст.38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законом України «Про Національний архівний фонд та архівні установи в Україні»

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

25.12.2013

325

г. Красний Лиман

 

 

Про виконання архівним відділом міської ради делегованих повноважень, визначених ст.38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законом України «Про Національний архівний фонд та архівні установи в Україні»

 

 

 

 

Заслухавши інформацію начальника архівного відділу міської ради  про виконання архівним відділом міської ради делегованих повноважень, визначених ст.38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законом України «Про Національний архівний фонд та архівні установи в Україні», керуючись пунктом 4 частини 2 ст.38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника архівного відділу про виконання архівним відділом міської ради делегованих повноважень, визначених пунктом 4 частини 2 ст.38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законом України «Про Національний архівний фонд та архівні установи в Україні», прийняти до відома.

2. Архівному відділу міської ради (Короткова):

2.1. продовжити роз'яснювальну роботу щодо архівного законодавства та нових нормативних актів України, надання методичної та практичної допомоги підприємствам, організаціям, установам, розташованим на території міської ради щодо складання номенклатури справ, описів справ, науково-технічної обробки документів;

2.2. згідно з планом роботи державного архіву Донецької області підготувати для розгляду на виїзному засіданні Експертно перевірної комісії державного архіву Донецької області у другому кварталі 2014 року описи справ постійного зберігання підприємств, установ, організацій в діяльності яких створюються документи НАФ.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Пилипенко) при формуванні міського бюджету на 2014 рік передбачити кошти для обладнання архівосховища щодо забезпечення гарантованого збереження документів НАФ.

4. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ, незалежно від  форми власності, розташованих на території міської ради, в діяльності яких створюються документи Національного архівного фонду впорядкувати їх по встановлений термін та відібрати документи, термін зберігання яких закінчився, для їх знищення. Знищення документів провести відповідно до Порядку утворення та діяльності комісій з проведення експертизи цінності документів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.08.2007 № 1004 та розділу 2 Правил роботи архівних установ України, затверджених наказом міністерства юстиції України від 08.04.2013 № 656/6.

5. Прохати Краснолиманське міське управління юстиції (Шавирін) щомісяця інформувати архівний відділ міської ради про підприємства, організації, установи, по яких розпочато процедуру банкрутства або ліквідації.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Азарову Л.П.

 

Міський голова                                                                                                    Л.Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144