Решение исполкома от 25.12.2013 г. №322

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
25.12.2013
Номер документа: 
322

Про стан виконання  заходів щодо попередження та профілактики  злочинності на території Краснолиманської міської ради на 2013р. затверджених рішенням виконавчого комітету Краснолиманської міської ради від 17.04.2013р. №110

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

25.12.2013 

322

м. Красний Лиман

 

 

Про стан виконання  заходів щодо попередження та профілактики  злочинності на території Краснолиманської міської ради на 2013р. затверджених рішенням виконавчого комітету Краснолиманської міської ради від 17.04.2013р. №110

 

 

 

 

 

 

 

 

   Розглянувши інформацію начальника Краснолиманського МВ ГУ МВС України в Донецькій області Лук'янова Б.В. про стан виконання  заходів щодо попередження та профілактики  злочинності на території Краснолиманської міської ради на 2013р. затверджених рішенням виконавчого комітету Краснолиманської міської ради від 17.04.2013р. №110, керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника Краснолиманського МВ ГУ МВС України в Донецькій області Лук'янова Б.В. про стан виконання  заходів щодо попередження та профілактики  злочинності на території Краснолиманської міської ради на 2013р. затверджених рішенням виконавчого комітету Краснолиманської міської ради від 17.04.2013р. №110 прийняти до відома.

2. Затвердити заходи щодо попередження та профілактики  злочинності на території Краснолиманської міської ради на 2014р.

3. Рекомендувати виконавчим комітетам сільських та селищних рад, іншим причетним установам і організаціям всіх форм власності забезпечити виконання Заходів, затверджених цим рішенням.

4. Доручити заступникам міського голови, керівникам управлінь та відділів міської ради, постійно звертати особливу увагу на звернення та скарги громадян, що містять інформацію щодо корупційних діянь з метою своєчасного виявлення та усунення причин, що можуть породжувати порушення прав та свобод громадян.

5. Краснолиманському МВ ГУ МВС України в Донецькій області (Лук'янов):

5.1. Активізувати роботу дільничних інспекторів по організації і проведенню загальної та індивідуальної профілактики з піднаглядовим елементом, розширенню меж залучення до цієї роботи громадськості;

5.2. Продовжити практику проведення комплексних оперативно-профілактичних заходів і операцій по відпрацюванню міста, в першу чергу мікрорайонів із складною криміногенною ситуацією;

6. Краснолиманському МВ ГУ МВС України в Донецькій області (Лук'янов), сільським та селищним головам вживати дієвих та вичерпних заходів по припиненню діяльності незаконних пунктів прийому металобрухту.

7. Краснолиманському МВ ГУ МВС України в Донецькій області (Лук'янов), службі у справах дітей міської ради (Голєв) продовжувати проведення попереджувально–профілактичної роботи з неповнолітніми облікової категорії за місцем їх навчання та проживання.

8. Краснолиманському МВ ГУ МВС України в Донецькій області (Лук'янов), спеціалісту відділу економіки, торгівлі, розвитку підприємництва і інвестиційної політики міської ради (Сабініна) посилити контроль щодо:

- виявлення порушень правил торгівлі в невстановлених місцях;

- додержання правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами особливо неповнолітнім особам;

- додержання встановленого графіку роботи суб’єктами підприємницької діяльності

Вживати заходи адміністративного впливу до правопорушників.

9. Запропонувати Краснолиманському міському центру зайнятості (Єрьоменко) забезпечити працевлаштування підлітків та молоді, які не мають постійного джерела існування, а також осіб, раніше засуджених, які прибули з місць позбавлення волі .

10. Краснолиманському МВ ГУ МВС України в Донецькій області (Лук'янов), службі у справах дітей міської ради (Голєв), центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Красний Лиман (Мордвінова) виявляти дорослих, які втягують неповнолітніх у злочинну діяльність, проституцію, пияцтво, наркоманію, жебракування, та притягувати їх до відповідальності згідно чинного законодавства України, проводити профілактичну роботу в неблагополучних сім’ях, особливо там, де батьки вживають спиртні напої та наркотичні речовини. Інформацію про проведену роботу надавати щоквартально до 10 числа.

11.Краснолиманському міському відділу ГУ МВС України в Донецькій області (Лук'янов), сільським та селищним головам, керівникам підприємств і організацій всіх форм власності відповідно до вимог Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону» вжити дійових заходів щодо організації та сталого  функціонування громадських формувань з охорони правопорядку.

12. Сільським та селищним головам.

12.1 Протягом першого кварталу 2014 року на засіданнях сесій сільських та селищних рад розглянути питання щодо охорони громадського порядку із запрошенням представників прокуратури, правоохоронних органів та міської ради.

12.2 Інформацію про дату та час проведення засідань сесій з вищезазначеного питання надати заступнику міського голови Азарову В.В.

13. Контроль  за виконанням даного рішення  покласти на заступника міського голови Азарова В.В.

 

 

 

   Міський голова                                                                                Л.Г. Перебийніс

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконавчого комітету міської ради

                                                                                                                       25.12.2013 № 322

 

ЗАХОДИ

щодо попередження та профілактики злочинності на території Краснолиманської міської ради на 2014 рік

 

Найменування заходу

Термін виконання

Відповідальний

Організувати сумісне патрулювання міста працівниками Краснолиманського МВ ГУМВС України в Донецькій області та членами громадської організації „Формування з охорони громадського порядку м. Красний Лиман”

Постійно

МВ ГУМВС України в Донецькій області, громадська організація „Формування з охорони громадського порядку м. Красний Лиман”

Сприяти особам, які звільняються з місць позбавлення волі у видачі паспортів, розв’язанні соціальних проблем: призначення пенсій, тощо

Постійно

Управління праці та соціального захисту населення міської ради, управління Пенсійного Фонду у місті Красний Лиман, МВ ГУМВС України в Донецькій області

Забезпечити сприяння в працевлаштуванні осіб, раніше засуджених за скоєння злочинів, перебуваючи на обліку в КВІ УДДУПВП в Донецькій області та звільнених з місць позбавлення волі

Постійно

Управління праці та соціального захисту населення міської ради, міський центр зайнятості, МВ ГУМВС України в Донецькій області

Організувати моніторинг поведінки засуджених за скоєння злочинів, перебуваючи на обліку в КВІ УДДУПВП в Донецькій області звільнених з місць позбавлення волі за місцем роботи і проживання

Постійно

Спостережна комісія при виконавчому комітеті міської ради, дільничні інспектори міліції МВ ГУМВС України в Донецькій області

Вжити додаткових заходів щодо укріплення приміщень, в яких зберігається товар, та забезпеченню надійної охорони товарно-матеріальних цінностей, надаючи перевагу фізичній охороні та встановленню сучасних технічних систем сигналізації.

Постійно

Керівники об’єктів торгівлі всіх форм власності, розташованих на території міської ради

Продовжити практику обов’язкових щоквартальних звітів перед населенням та виступи на зборах громадян за участю керівництва та дільничних інспекторів міліції Краснолиманського МВ ГУМВС України в Донецькій області, представників органів місцевого самоврядування.

Два рази на рік

Організаційний відділ міської ради, Краснолиманский МВ ГУМВС України в Донецькій області

Проводити роз’яснювальну роботу серед сільських та селищних голів, керівників органів самоорганізації населення за місцем проживання, громадських організацій, посадових осіб підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності щодо організації громадського контролю та проведення виховної роботи з умовно-достроково звільненими від відбуття покарання, а також особами, які мають схильність до зловживання спиртними напоями, наркотичними засобами, тощо.

Постійно

Спостережна комісія при виконавчому комітеті міської ради

Доручати об’єднанням громадян, трудовим колективам ( за їх згодою) проводити виховну роботу та здійснювати контроль за поведінкою осіб, умовно – достроково звільненими від відбування покарання, протягом невідбутої частини покарання, а також осіб, які мають схильність до зловживання спиртними напоями, наркотичними засобами, тощо. Розглядати питання громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених та звільнених від відбуття покарання.

Постійно

Спостережна комісія при виконавчому комітеті міської ради

Проводити профілактичні бесіди в навчальних закладах, розташованих на території міської ради щодо попередження пияцтва та наркоманії серед дітей.

Постійно

Служба у справах дітей міської ради

Систематично організовувати спільні рейди по попередженню дитячої бездоглядності на території міської ради

Постійно

Служба у справах дітей міської ради, Краснолиманский МВ ГУМВС України в Донецькій області

Продовжити практику:

індивідуального консультування осіб, які знаходяться на обліку в КВІ щодо профілактики проявів насильства в сім’ї;

надання якісних соціальних послуг звернувшимся до ЦСССДМ сім’ям, які виховують підлітків схильних до правопорушень;

проведення профілактичних заходів з особами, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі щодо попередження скоєння повторного злочині ( за зверненням )

Постійно

ЦСССДМ

Систематично висвітлювати в ЗМІ стан роботи щодо попередження та профілактики злочинності на території міської ради.

Продовжити практику публікації матеріалів щодо запобігання зловживання спиртними напоями, наркотичними засобами, тощо

Постійно

Редакція міськрайонної газети „Зоря”

Тісна співпраця голів сільських та селищних рад з Краснолиманським МВ ГУМВС України в Донецькій області щодо попередження та профілактики кримінальних правопорушень.

Постійно

Сільські та селищні ради, Краснолиманский МВ ГУМВС України в Донецькій області

 

 

Керуючий справами                                                                                            Л. П. Азарова

 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144