Решение исполкома от 22.08.2012 №321

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
22.08.2012
Номер документа: 
321

Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Красний Лиман за I півріччя 2012 року

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

22.08.2012

321

м. Красний Лиман

 

 

Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Красний Лиман за I півріччя 2012 року

 

 

Заслухавши і обговоривши інформацію начальника відділу економіки, торгівлі, розвитку підприємництва і інвестиційної політики міської ради Авдєєнко Н.П. “Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за I півріччя 2012 року”, керуючись ст. 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Інформацію начальника відділу економіки, торгівлі, розвитку підприємництва і інвестиційної політики міської ради Авдєєнко Н.П. про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Красний Лиман за I півріччя 2012 року прийняти до відома.

2. Фінансовому управлінню міської ради (Пилипенко) систематично здійснювати аналіз стану виконання доходної частини місцевого бюджету, вжити заходи щодо дотримання режиму економії та підвищення ефективності використання коштів місцевого бюджету.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення міської ради (Мальченко) забезпечити постійний контроль за додержанням законодавства про працю, продовжити здійснення заходів, спрямованих на підвищення рівня охоплення колективними договорами роботодавців м. Красний Лиман.

4. Робочій групі з питань легалізації трудових відносин, виплати заробітної плати та зайнятості населення (Азарова) сприяти легалізації трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками, забезпечити контроль з дотримання прав найманих працівників при укладанні трудових договорів з фізичними особами - роботодавцями в частині встановлення їм заробітної плати, відповідно до норм законодавства про працю.

5. КП «Краснолиманський «Зеленбуд» (Абросін) розробити та здійснити дійові заходи щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати та в подальшому не допускати її виникнення.

6. Комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, забезпечення податкових та інших бюджетних надходжень, страхових внесків до Пенсійного фонду та запобігання неплатоспроможності (Перебийніс) в межах наданих повноважень вжити заходи щодо посилення вимог до керівників підприємств, установ та організацій, з метою дотримання ними положень Закону України «Про оплату праці» в частині забезпечення державної соціальної гарантії, строків та періодичності виплати заробітної плати найманим працівникам, запобігання випадків утворення заборгованості по заробітній платі та іншим соціальним виплатам.

7. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ незалежно від форм власності, проаналізувати хід виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку міста Красний Лиман за I півріччя 2012 року, вжити додаткові заходи щодо підвищення ефективності виробництва, своєчасної та повної оплати наданих житлово-комунальних послуг та спожитих енергоносіїв, своєчасної виплати заробітної плати не нижче встановленого державою розміру та недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати.

8. Відділам та управлінням міської ради активізувати роботу щодо виконання робіт, що фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Євтушенко В.І.

 

Міський голова                                                                                        Л.Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144