Решение исполкома от 22.05.2014 г. №172

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
22.05.2014

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 19.03.2014 року №85 «Про заходи щодо економного та раціонального використання коштів міського бюджету м.Красний Лиман» (зі змінами)

Краснолиманська міська рада

виконавчий комітет

Рішення

від

22.05.2014

172

м. Красний Лиман

 

Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету міської ради

від 19.03.2014 року №85 «Про заходи

щодо економного та раціонального

використання коштів міського бюджету

м.Красний Лиман» (зі змінами)

З метою економного та раціонального використання коштів міського бюджету м.Красний Лиман, керуючись підпунктом 1 пункту«а» ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести наступні зміни до заходів щодо економного та раціонального використання коштів міського бюджету м.Красний Лиман, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 19.03.2014 року №85(зі змінами):

1.1. Пункт 1 викласти в новій редакції «1.Припинення придбання автотранспортних засобів, меблів, мобільних телефонів, ноутбуків, побутової техніки (крім персональних комп’ютерів та пристроїв до них, копіювальних та множильних апаратів) та проведення за рахунок загального фонду міського бюджету ремонту адміністративних будівель (крім центру надання адміністративних послуг та приміщень, що перебувають в аварійному стані)».

1.2.Пункт 11 викласти в новій редакції «11. Припинення використання бюджетних коштів для проведення заходів з відзначення пам’ятних та історичних дат, ювілеїв підприємств, установ та організацій, а також ювілеїв і вшанування пам’яті видатних осіб та інших подій (крім заходів, пов’язаних з відзначенням 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, Дня Конституції України, Дня незалежності України, Дня Перемоги, Дня пам’яті жертв голодоморів, Дня матері, проведенням фестивалю народної творчості та спортивних заходів), друкування продукції, не пов’язаної з виконанням завдань і функцій органів місцевого самоврядування».

 

2. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

Міський голова Л.Г.Перебийніс


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144