Решение исполкома от 21.12.2011 №496

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
10.02.2012

Про проведення приписки до призовної дільниці громадян України 1995 року народження у січні-березні 2012 року.

 

 

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

  21.12.2011

496

м. Красний Лиман

 

 

Про проведення приписки до призовної дільниці громадян України 1995 року народження у січні-березні 2012 року.

 

 

 

 

Відповідно ст.14, ст.38, ст.43 Закону України "Про військовий обов'язок та військову службу",  з метою взяття громадян України чоловічої статі на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей, якісного та своєчасного проведення приписки до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату громадян України 1995 року народження, керуючись ст.36 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет Краснолиманської міської ради, -

ВИРІШИВ:

 1. В період з 03 січня 2012 року по 6 січня 2012 року провести підготовчі заходи пов'язані з вивченням громадян України 1995 року народження, які підлягають приписці до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату у січні-березні 2012 року.

 2. В період з 10 січня 2012 року по 31 березня 2012 року провести на базі Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату приписку громадян України чоловічої статі 1995 року народження, а також старшого віку, яких додатково виявлено та які своєчасно не пройшли приписку до призовної дільниці у встановлені законом України "Про військовий обов'язок і  військову службу" терміни.

3. Для проведення приписки громадян України 1995 року народження до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату та старших за віком, яких додатково виявлено та які своєчасно не пройшли приписку до призовної дільниці у встановлені законом України "Про військовий обов'язок і військову службу" терміни утворити комісію з питань приписки громадян України до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату у січні-березні 2012 року та затвердити її основний склад (додаток №1).

4. На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин голови, секретаря або членів комісії з питань приписки громадян України до призовної дільниці затвердити резервний склад комісії з питань приписки громадян України до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату у січні-березні 2012 року (додаток №2).

5. Запропонувати сільським та селищним головам, керівникам навчальних закладів, підприємств, організацій, які розташовані на території Краснолиманської міської ради незалежно від форм власності:

5.1. Подати до Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату списки громадян України 1995 року народження, які підлягають приписці до призовної дільниці у січні-березні 2012 року.

5.2. Забезпечити своєчасну доставку громадян України 1995 року народження до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату, взяти під особистий контроль хід приписки громадян України 1995 року народження.

6. Головним лікарям лікарень та центру первинної медико-санітарної допомоги:

6.1. Розглянути питання про надання у військовий комісаріат амбулаторних карток та вкладних листів до них на громадян України 1995 року народження, що мешкають на території Краснолиманської міської ради, забезпечити прийом аналізів крові та сечі, визначати групу крові та резус фактор, флюорографію грудної клітини, рентгенологічне обстеження та надання результатів у Слов'янський об'єднаний міський військовий комісаріат, проводити додаткове обстеження згідно направлень Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату.

6.2. Для організації роботи медичної комісії під час проведення приписки громадян України до призовної дільниці та чергових призовах, підготовки медичної та військово-облікової документації виділити та направити у розпорядження військового комісаріату в період з 03 січня 2012 року по 31 грудня 2012 року:

а) Краснолиманська центральна районна лікарня імені М.І. Лядукіна:

- молодша медична сестра – 1 ставка;

б) Краснолиманський центр первинної медико-санітарної допомоги:

- медична сестра – 1 ставка;

в) Відділкова лікарня станції Красний Лиман ДП "Донецька залізниця":

- молодша медична сестра – 1 ставка.

7.  Керівникам навчальних закладів:

а) для проведення якісного вивчення особистості та професійно-психологічного відбору допризовників провести на базі навчальних закладів тестування за методикою "Прогноз" та "Сім методик" на виданих бланках та представити отримані результати до 30.12.2011 року у Слов'янський об'єднаний міський військовий комісаріат;

б)  в термін до 30.12.2011 року для оформлення особових справ призовників надати у Слов'янський об'єднаний міський військовий комісаріат документи, згідно доведеного раніше до навчальних закладів переліку.

 

8. Прохати міський відділ ГУМВС України в Донецькій області за поданням Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату проводити розшук, затримання і доставку у військовий комісаріат допризовників, що ухиляються від виконання військового обов'язку.

 

9. Керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів незалежно від підпорядкування і форм власності, селищним та сільським головам згідно абз.5 ч.8 ст.15 та ч.1 ст.38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" сповіщати допризовників про їх виклик до військового комісаріату та забезпечувати своєчасне їх прибуття до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату.

 

10. Координацію по виконанню даного рішення покласти на військового комісара Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату полковника Нікулеско С.Б.

 

11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Юркова М.І.

 

Міський голова                                                                                          Л.Г. Перебийніс


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144