Решение исполкома от 21.12.2011 №495

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
10.02.2012

Про проведення  відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони та інших військових формувань України із числа цивільної молоді у 2012 році

 

 

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

21.12.2011 

495

м. Красний Лиман

 

 

Про проведення  відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони та інших військових формувань України із числа цивільної молоді у 2012 році

 

 

 

 

Розглянувши інформацію військового комісара Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату полковника Нікулеско С.Б. по завданню щодо підвищення якості відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади із числа цивільної молоді у 2012 році, виконавчий комітет міської ради відмічає:

у 2011 році відбір кандидатів у вищі військові навчальні заклади на території міської ради проводився у цілому організовано. План-завдання на відбір кандидатів виконаний на 100%.

У той же час залишається низьким рівень зарахування у вищі військові навчальні заклади, що складає 45,45% від загальної кількості направлених. Це свідчить  про недостатній рівень загальноосвітньої підготовки випускників шкіл, профтехучилища.

В кращу сторону по результатам відбору кандидатів відзначаються такі навчальні заклади:    ЗОШ сел. Ямпіль (викладач предмету “Захист Вітчизни” Марченко М.К.);  ЗОШ с. Рубці (викладач предмету “Захист Вітчизни” Штепа О. М.);  Краснолиманська міська гімназія (викладач предмету “Захист Вітчизни”  Моісєєнко  А.А.); ЗОШ №4 м. Красний Лиман (викладач предмету “Захист Вітчизни”  Барабаш Є.Ю.).

В інших навчальних закладах робота директорів, викладачів допризовної підготовки  з питань профорієнтації молоді по підготовці до вступу у вищі військові навчальні заклади ведеться на недостатньому рівні. На низькому рівні організована робота по військово-патріотичному вихованню молоді за участю ветеранів війни та Збройних Сил.

У зв’язку з важливістю  підготовки офіцерських кадрів для Збройних Сил України та з метою покращення якості роботи по відбору молоді в вищі військові навчальні заклади на виконання ст.12 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” і керуючись ст.36 Закону України “Про місцеве самоврядування”,  виконавчий комітет Краснолиманської міської ради, -

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Інформацію військового комісара Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату полковника Нікулеско С.Б. щодо підвищення якості відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади із числа цивільної молоді у 2012 році прийняти до відома.
  2. Проведення попередньої професійної діагностики кандидатів з числа цивільної молоді для вступу до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони  та інших військових формувань України покласти на комісію з питань приписки громадян України до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату.
  3. Прохати медичну комісію  в період приписки та призову проводити медичний огляд та виносити рішення про придатність громадян до вступу у вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони України. 
  4. Відділу освіти міської ради (Афонін):

4.1.      Підвищити рівень роз’яснювальної  роботи по відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади.

4.2.      До 01  березня 2012 року подати списки кандидатів, що виявили бажання вступити до  вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони  та інших військових формувань України у Слов’янський об’єднаний міський військовий комісаріат;

4.3.      Оновити (оформити) куточки призовника і вступаючого до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України у загальноосвітніх навчальних закладах.

5. Запропонувати військовому комісару Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату полковнику Нікулеско С. Б. для відібраних кандидатів до кінця навчального року організувати і провести заняття та консультації, щодо складання вступних іспитів до вищих військових навчальних закладів.

6. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на військового комісара Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату полковника С.Б.Нікулеско (за згодою).

7.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Юркова М.І.

 

 

Міський голова                                                                                                                 Л.Г. Перебийніс


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144