Решение исполкома от 21.12.2011 №489

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
21.12.2011
Номер документа: 
№489

Про організацію оплачуваних громадських робіт у 2012 році

 

 

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

    21.12.2011   

489

м. Красний Лиман

 

 Про організацію       оплачуваних громадських робіт у 2012 році

 

 

 

 

З метою вирішення задач соціального розвитку міста , послаблення кримінальної обстановки серед молоді, соціальної підтримки незахищеного населення згідно зі ст. 23 Закону України „Про зайнятість населення”, Положення про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2008 р. № 839, Порядком використання коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та здійснення контролю під час організації оплачуваних громадських робіт для безробітних, затвердженим постановою Правління ФЗДССВБ 16.10.08 № 69, керуючись ст. 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.  Організувати в 2012 році проведення оплачуваних громадських робіт у роботодавців міста незалежно від форми власності.

2.   Рекомендувати Краснолиманському міському центру зайнятості (Єрьоменко) :

2.1. Проводити роботу протягом року роботу щодо направлення безробітних, за їх згодою, на оплачувані громадські роботи відповідно переліку видів оплачуваних громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість, відповідають місцевим потребам та сприятимуть соціальному розвитку міста, згідно з додатком 1.

2.2. Укладати договори з роботодавцями міста на проведення оплачуваних громадських робіт, згідно з додатком 2.

3. Надати Краснолиманському міському центру зайнятості (Єрьоменко) право самостійно приймати рішення про  укладання договорів на проведення оплачуваних громадських робіт у підприємствах, установах, організаціях та фізичних осіб – підприємців міста та району, які не зазначені у додатку 2, в межах переліку видів оплачуваних громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість, відповідають місцевим потребам та сприятимуть соціальному розвитку міста (додаток 1).

4. Рекомендувати роботодавцям при проведенні громадських оплачуваних робіт:

4.1. Передбачати обсяги оплачуваних громадських робіт з підготовкою необхідної документації.

4.2. Призначити відповідального за техніку безпеки та забезпечити складання трудових договорів з безробітними на участь у громадських роботах.

5. Фінансування оплачуваних громадських робіт проводити за рахунок коштів роботодавців, міського бюджету та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

6. Рекомендувати виконавчим комітетам сільських та селищних рад прийняти відповідні рішення на підпорядкованих територіях.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Азарову Л.П.

 

Міський голова                                                                                          Л.Г.Перебийніс


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144