Решение исполкома от 21.10.2015 №220

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
21.10.2015

Про хід виконання заходів щодо зниження  материнської та малюкової смертності на теріторії м. Красний Лиман та Краснолиманського району.

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

Виконавчий комітет міської ради

Р І Ш Е Н Н Я

від 21.10.2015    № 220
м. Красний Лиман

Про хід виконання заходів щодо зниження  материнської

та малюкової смертності на теріторії м. Красний Лиман та

Краснолиманського району.

           
Розглянувши інформацію головного лікаря Краснолиманської ЦРЛ Демидової В.В. про хід виконання заходів, щодо зниження материнської та малюкової смертності на території м. Красний Лиман та Краснолиманського району, виконавчий комітет міської ради відмічає: на території м. Красний Лиман та Краснолиманського району за 9 місяців 2015р. зареєстрован один випадок смерті немовля в пологовому відділенні ЦРЛ із сім’ї внутрішньо переміщенних осіб (мати зареєстрована в м. Краматорськ). Випадків малюкової смертності серед  постійних мешканців Краснолиманського району не зареєстровавно. Материнська смертність за даний період відсутня.
Рівень малюкової смертності за 9 місяців 2015р. складає 2,4, що менш ніж з середньо обласним показником 9,8.
Медичним персоналом проводиться певна робота  з  вагітними жінками, щодо своєчасної постанови на облік, проходження обстеження, в  разі потреби - госпіталізація. На базі ЦРЛ працює школа відповідального батьківства, в жіночой консультації встановлено DVD плеєр з відео агітуванням за здоровий спосіб життя, партнерські пологи та грудне вигодування в рамках «Лікарня доброзичлива до дитини». 
Разом з тим залишаються проблемні питання: недоукоумплектованність лікарями неонатологами.
На підставі вищезазначеного керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Інформацію головного лікаря Краснолиманської ЦРЛ Демидовой В.В. про хід виконання заходів, щодо зниження материнської та малюкової смертності на території м. Красний Лиман та Краснолиманського району прийняти до відома. 
2. Визначити роботу з попередження випадків материнської та малюкової  смертності на території Краснолиманської міскої ради  задовільно.
3. Затвердити заходи щодо зниження материнської та малюкової смертності на території  м. Красний Лиман та Краснолиманського району на 2016р. (додається).
4. Головному лікарю Краснолиманської ЦРЛ Демидовой В.В., головному лікарю Центру первинної медико-санітарної допомоги ім. Лядукіна Мельниченко  С.А., директору Краснолиманського міського центру  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Слепцову А.А., начальнику служби у справах дітей Краснолиманської міської ради Голєву С.І., начальнику відділу освіти Краснолиманської міської ради Афоніну Ю.А.
4.1. Забезпечити виконання заходів щодо  зниження материнської та   малюкової смертності на території м. Красний Лиман та  Краснолиманського району.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на  керуючого справами   виконавчого  комітета міської ради Азарову Л.П.

Міський голова                                        Л. Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144