Решение исполкома от 21.01.2015 г. №8

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
21.01.2015

Про підсумки відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади із числа цивільної молоді у 2014 році та завдання по підвищенню якості відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади із числа цивільної молоді у 2015 році

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет 

РІШЕННЯ

від

  21.01.2015

8

м. Красний Лиман

 

 

Про підсумки відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади із числа цивільної молоді у 2014 році та завдання по підвищенню якості відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади із числа цивільної молоді у 2015 році

 

 

 

 

 

Розглянувши інформацію військового комісара Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату полковника Нікулеско С.Б. щодо підсумків відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади із числа цивільної молоді у 2014 році та завдання по підвищенню якості відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади із числа цивільної молоді у 2015 році, виконавчий комітет міської ради відмічає:

У 2014 році відбір кандидатів у вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони України у місті проводився в цілому організовано. План-завдання на  відбір кандидатів складав 16 осіб.

Зараховано курсантами у вищі військові навчальні заклади не було жодного кандидата у зв'язку із суспільно-політичною обстановкою і проведенням антитерористичної операції на території області. Деякі з юнаків виїхали за межі країни, а інші обрали цивільні вищі навчальні заклади. Один з кандидатів не здав вступні іспити.

В навчальних закладах робота директорів, викладачів предмету "Основи захисту Вітчизни"  з питань профорієнтації молоді по підготовці до вступу у вищі військові навчальні заклади ведеться, але на недостатньому рівні. На низькому рівні організована робота по військово-патріотичному вихованню молоді з залученням ветеранів війни та Збройних Сил.

У зв’язку з важливістю  підготовки офіцерських кадрів для Збройних Сил України та з метою покращення якості роботи по відбору молоді у вищі військові навчальні заклади, керуючись ст.12 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” , керуючись ст.36 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет Краснолиманської міської ради, -

 

ВИРІШИВ:

1.Інформацію військового комісара Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату полковника Нікулеско С.Б. щодо підсумків відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони України із числа цивільної молоді у 2014 році та завдання по підвищенню якості відбору кандидатів у вищі військові навчальні заклади із числа цивільної молоді у 2015 році прийняти до відома.

2. Запропонувати комісії з питань приписки громадян України до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату (Нікулеско) проводити попередню професійну діагностику кандидатів з числа цивільної молоді для вступу до вищих військових навчальних закладів Міністерства України.

3. Запропонувати медичній комісії, яка працює в Слов'янському об'єднаному міському військовому комісаріаті, в період приписки та призову проводити медичний огляд та виносити рішення про придатність громадян до вступу у вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони України та інших військових формувань України.

4. Відділу освіти міської ради  (Афонін):

4.1 Взяти під особистий контроль проведення роз’яснювальної та агітаційної роботи по відбору з числа випускників загальноосвітніх закладів кандидатів до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України.

4.2 До 02  березня 2015 року подати списки кандидатів, що виявили бажання вступити до  вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони  України у Слов’янський об’єднаний міський військовий комісаріат;

4.3 Оформити (оновити) стенди, що відображають життя та діяльність вищих військових навчальних закладів, характер військової служби, їх випускників у різних видах (силах) Збройних Сил України, а також стенди з переліком вищих військових навчальних закладів ЗС України та умовами прийому до них.

5. Рекомендувати військовому комісару Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату полковнику Нікулеско С. Б., під час проведення приписки громадян України до призовної дільниці,  проводити роз'яснювальну  роботу серед громадян, які прибули на комісію,  щодо вступу до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України та, при наявності бажаючих, надавати всебічну допомогу в оформленні документів та у  підготовці  до вступу.

6. Координацію роботи по виконанню даного розпорядження покласти на військового комісара Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату полковника Нікулеско С.Б. (за згодою).

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Драча Ю.А.

 

Міський голова                                                                                 Л.Г. Перебийніс

 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144