Звіт

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Звіт про результати відстеження результативності регуляторного акту
Дата: 
10.06.2015

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акту

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акту
1.Вид та назва регуляторного акту: Рішення Краснолиманської міської ради від 30.04.2014 року № 6/32-2920 «Про затвердження Положення про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Красний Лиман в новій редакції»
2. Назва виконавця заходів відстеження: Відділ житлово-комунального господарства міської ради
3. Цілі прийняття акта: Основною метою прийняття проекту є врегулювання питань у сфері передачі в оренду об'єктів  нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, а саме:- раціональне та ефективне використання нерухомого майна;- упорядкування процесу передачі в оренду нерухомого майна;- ефективне використання вільних площ;- створення місцевого нормативного документу, який би надав можливість отримання в користування нерухоме майно відповідно до діючого законодавства.
4. Строк виконання заходів з відстеження: з 10.06.2014-14.06.2014р.
5.Тип відстеження: Базове відстеження
6. Метод одержання результатів: При базовому відстеженні регуляторного акту  повинні були використовуватися дані о кількості находжених заяв на участь у конкурсі на оренду майна комунальної власності, в зв'язку з тим що не проводились конкурси, то не визначені показники результативності. 
7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних:Враховуючи цілі регулювання, для відстеження результативності регуляторного акта використовувались такі показники:- кількість об'єктів наданих в оренду в т.ч.: бюджетним установам, юридичним особам, фізичним особам — підприємцям.
8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта:Відсутні.
9. Оцінка результативності реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей:Оцінка результатів розглядаємого регуляторного акту та ступеня досягнення останнім визначених цілей, можлива при проведені повторного відстеження результативності, яке буде проведено через рік після набрання чинності рішення.

Заступник міського голови                           Ю.А. Драч
Начальник відділу ЖКГ міської ради                  О.М.Муравльова


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144