Обнародование проекта регуляторного акта

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Оприлюднення рішення регуляторного акту
Дата: 
25.05.2015

Про затвердження Положення та встановлення ставок земельного податку на території Краснолиманської міської ради

Повідомлення
Про оприлюднення проекту рішення Краснолиманської міської ради «Про затвердження Положення та встановлення ставок земельного податку на території Краснолиманської міської ради»

Проект регуляторного акта розроблений на виконання вимог Податкового кодексу України, Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014 р. № 71-VIIІ та  передбачає встановлення ставки земельного податку та пільг щодо земельного податку на земельні ділянки, які розташовані на території Краснолиманської міської ради.
Розробник – відділ містобудування та архітектури Краснолиманської міської ради.
Проект вищевказаного рішення Краснолиманської міської ради та аналіз його регуляторного впливу розміщено на сайті Краснолиманської міської ради krliman.gov.ua в розділі «Регуляторна політика».- "Регуляторні акти".
Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту встановлюється 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу на сайті міської ради.
Пропозиції та зауваження  просимо надавати в письмовій формі поштою за адресою: 84400, м. Красний Лиман, вул. Фрунзе, 46, 4-й поверх, відділ містобудування та архітектури, тел.: (06261) 4-12-34.


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144