Обнародование проекта регуляторного акта

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Оприлюднення проекту регуляторного акту
Дата: 
20.05.2015

Про затвердження Порядку демонтажу, обліку та зберіганню спеціальних конструкцій, встановлених в місцях, що знаходяться в комунальній власності Краснолиманської міської ради

Повідомлення
про оприлюднення проекту рішення регуляторного акту «Про затвердження Порядку демонтажу, обліку та зберіганню спеціальних конструкцій, встановлених в місцях, що знаходяться в комунальній власності Краснолиманської міської ради»

Порядок розроблено з метою удосконалення правового регулювання відносин, які виникають у зв’язку із розміщенням зовнішньої реклами з порушенням Правил благоустрою території міста Красний Лиман, затверджених рішенням Краснолиманської міської ради від 18.07.2013 №6/24-236/1 та Правил розміщення зовнішньої реклами на території Краснолиманської міської ради від 13.12.2013 №6/27-2729  і захисту прав та інтересів мешканців міста .
Порядок визначає механізм виявлення, демонтажу, обліку та зберігання спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, розміщених з порушенням законодавства, і подальшого розпорядження ними та є обов’язковим для виконання всіма учасниками рекламної діяльності – фізичними особами та юридичними особами,  незалежно від їх форми власності.
З метою ознайомлення та обговорення в наступному номері газети буде опубліковане Проект рішення міської ради «Про затвердження Порядку демонтажу, обліку та зберіганню спеціальних конструкцій, встановлених в місцях, що знаходяться в комунальній власності Краснолиманської міської ради» та відповідний Аналіз регуляторного впливу.
Зауваження, пропозиції і побажання приймаються протягом місяця з дня опублікування у письмовому вигляді за адресою: м. Красний Лиман, вул. Фрунзе, 46,  4-й поверх, відділ містобудування та архітектури; тел. 4-12-34.


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144