Обнародование проекта регуляторного акта

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
30.04.2015

Повідомлення про оприлюднення та обговорення проекту регуляторного акту

На виконання Закону України від 28.12.2014 року № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» розроблено проект рішення міської ради, яким передбачається затвердити Положення та встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Краснолиманської міської ради.
Законом України від 28.12.2014 № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» внесені зміни до ст.266 Податкового кодексу України (Кодексу), якими передбачено розширення бази оподаткування за рахунок збільшення площі оподаткування об’єкта житлової нерухомості. Базою оподаткування стала - загальна площа об’єкта нерухомості, а не житлова площа, як було раніше та підлягають оподаткуванню об’єкти нежитлової нерухомості. Ставки податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для об’єктів житлової нерухомості – 1% розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного( податкового) року за кв. метр для об’єкта/об’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток, що перебувають у власності фізичної особи платника податку, зменшується: для квартири/квартир незалежно від їх кількості - на 75 кв. метрів; для житлового будинку/будинків незалежно від їх кількості -  на 120 кв. метрів;); для різних типів об’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток (у разі одночасного перебування у власності платника податку квартири/квартир та житлового будинку/будинків, у тому числі їх часток), - на 195 кв. метрів  та 0,2 % для  об’єктів нежитлової нерухомості та індивідуальних гаражів, площа яких не перевищує 30 кв. метрів.
Публікується для обговорення Проект рішення міської ради «Про затвердження Положення та встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Краснолиманської міської ради» та відповідний Аналіз регуляторного впливу.
Зауваження, пропозиції і побажання приймаються протягом місяця з дня опублікування на офіційному сайті Краснолиманської міської ради у письмовому вигляді за адресою: м. Красний Лиман, вул. Фрунзе,13, фінансове управління  міської ради.


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144