ОТЧЕТ О РЕЗУЛЬТАТАХ ОТСЛЕЖИВАНИЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТИ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
15.01.2015

Звіт про результати повторного відстеження результативності регуляторного акта рішення Краснолиманської міської ради від 24.02.2011 № 6/4-135 “Про збір за місця для паркування транспортних засобів ”.

Звіт про результати повторного відстеження результативності регуляторного акта  рішення Краснолиманської міської ради від 24.02.2011 № 6/4-135 “Про збір за місця для паркування транспортних засобів ”.

 

Вид та назва регуляторного акта

Рішення Краснолиманської міської ради від 24.02.2011 № 6/4-135 “Про збір за місця для паркування транспортних засобів ”.

            Виконавець заходів з відстеження – фінансове управління Краснолиманської міської ради.

      Цілі прийняття акта

- впровадження єдиної загальноміської політики з питань регулювання, організації, контролю та  впорядкування питань щодо паркування автотранспорту на вулицях і площах міста та підвищення дисципліни справляння збору за паркування автотранспорту, забезпечення сталих надходжень до місцевого бюджету.

- забезпечення законності здійснення підприємницької діяльності СПД у відповідності з порядком обліку, звітності і контролю за повнотою та своєчасністю сплати збору;

     - поповнення доходної частини бюджету за рахунок стабільних надходжень від сплати збору за місця для паркування транспортних засобів.

Строк виконання заходів з відстеження – 15.01.2015р.

Тип відстеження – періодичне.

 Методи одержання результатів відстеження

Звіти управління Державної казначейської служби України  у м. Красному Лимані Донецької області та Краснолиманського відділення Слов’янської ОДПІ.

Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних

Здійснення аналізу та оперативного контролю проводиться за обсягами надходжень коштів до місцевого бюджету від сплати збору за паркування транспортних засобів (за даними звітності управління Державного казначейства у м. Красний Лиман та податкової звітності про фактичні надходження податків, зборів (обов’язкових платежів) за листами Краснолиманського відділення Слов’янської ОДПІ – щомісяця).

Кількісні та якісні значення показників результативності акта

       За 2012-2014 роки  находження збору за місця для паркування транспортних засобів до міського бюджету не надходили.

Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення         визначених цілей

Даний регуляторний акт відповідає вимогам Податковому Кодексу України зі змінами та доповненнями, є актуальним, може регулювати правові та господарські відносини між органами самоврядування і суб’єктами господарювання з питань упорядкування паркування автотранспорту на вулицях та площах міста.

Звіт розроблено фінансовим управлінням Краснолиманської  міської ради.

 

 

Міський голова                                                                                                    Л.Г.Перебийніс


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144