Проект решения сессии

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Проекти рішень
Дата: 
05.03.2014
Созыв: 
6 скликання

Про затвердження Методики розрахунку плати за оренду майна комунальної власності в новій редакції

ПРОЕКТ

 

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ 

 

від

 

 

 

 

м. Красний Лиман

 

 

Про затвердження Методики розрахунку плати за оренду майна комунальної власності в новій редакції

 

 

 

 

 

           З метою підвищення ефективності використання майна комунальної власності територіальної громади міста, поповнення прибуткової частини місцевого бюджету за рахунок коштів отриманих від зданого в оренду комунального майна, керуючись ст. 19 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, Постановою Кабінету Міністрів України від 04 жовтня 1995 № 786 “Про Методику розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розділу”(із змінами),  Наказом Фонду  державного майна України від 16.05.2007 № 768 “Про внесення змін та доповнень до Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна”, ст. 26, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити

   1.1 Методику розрахунку плати за оренду нерухомого майна   комунальної власності територіальної громади м. Красний Лиман(додається)

2. Затвердити орендні ставки за використання  оренди  нерухомого майна   комунальної власності територіальної громади м. Красний Лиман (додається)

3. Встановити пільги з орендної плати підприємствам та організаціям не звільняючи їх від участі у загальних витратах житлово-комунальних організацій (додається)

4. Обов'язки щодо відстеження результативності регуляторного акту “ Про затвердження Методики розрахунку плати за оренду майна комунальної власності в новій редакції» покласти на відділ житлово-комунального господарства міської ради в термін:

4.1. базове відстеження протягом 45 днів з дня набрання чинності регуляторного акта;

4.2. повторне відстеження через рік після набрання чинності регуляторного акта;

4.3. періодичне відстеження один раз на три роки, починаючи з дня виконання заходів з повторного відстеження результативності регуляторного акта.

5. Відділу житлово-комунального господарства міської ради (Муравльова) здійснити оприлюднення даного проекту рішення у міжрайонній газеті «Зоря» та на сайті міської ради.

6. Дане рішення вступає в дію з дня, наступного за днем його опублікування в міськрайонній газеті «Зоря».

7. Координацію щодо виконання даного рішення покласти на відділ житлово-комунального господарства міської ради (Муравльова)

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Драча Ю.А.

 

Міський голова                                                                Л.Г. Перебийніc

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144