Обнародование проекта регуляторного акта

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
18.02.2014

Про затвердження Положення про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Красний Лиман в новій редакції

Повідомлення

З метою врегулювання господарських відносин між суб’єктами господарювання, упорядкування орендних відносин, приведення у відповідність до чинного законодавства порядку передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Красний Лиман, розроблено проект рішення міської ради «Про затвердження Положення про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Красний Лиман в новій редакції» та аналіз регуляторного впливу проекту рішення.

З метою забезпечення таких принципів регуляторної політики, як передбачуваність та прозорість, розроблені проект рішення та аналіз регуляторного впливу, які опубліковані 20.02.2014р. на сайті Краснолиманської міської ради (www http://krliman.gov.ua) рубрика – міська рада – регуляторна політика – регуляторні документи.

В наступному номері газети буде оприлюднене проект та аналіз регуляторного впливу.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту рішення встановлюється один місяць з 20.02.2014р. Пропозиції та зауваження приймаються в письмовій формі за адресою: 84400, м. Красний Лиман, вул. Фрунзе, 46, каб. № 30, тел.. для довідок 4-18-57, 4-13-68, відділ житлово-комунального господарства міської ради.

Розробник регуляторного акту – відділ житлово-комунального господарства.

 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144