Обнародование проекта регуляторного акта

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
23.12.2013

Про затвердження Положення про порядок конкурсного відбору підприємств для визначення виконавців послуг з утримання об’єктів благоустрою м. Красний Лиман

Повідомлення

З метою забезпечення ефективних і комплексних заходів з утримання території м.Красний Лиман у належному стані, її санітарного очищення, збереження об’єктів, благоустрою та продовження терміну їх служби розроблено проект рішення Краснолиманської міської ради «Про затвердження Положення про порядок конкурсного відбору підприємств для визначення виконавців послуг з утримання об’єктів благоустрою м.Красний Лиман» та аналіз регуляторного впливу проекту рішення.

З метою забезпечення таких принципів регуляторної політики, як передбачуваність та прозорість оприлюднюємо даний проект рішення та аналіз регуляторного впливу.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту рішення встановлюється один місяць з дня оприлюднення на сайті. Пропозиції та зауваження приймаються в письмовій формі за адресою: 84400, м. Красний Лиман, вул. Фрунзе, 46, кабінет № 30, телефон для довідок 4-18-57, 4-13-68, відділ житлово-комунального господарства міської ради.

Розробник регуляторного акту – відділ житлово-комунального господарства міської ради.


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144