Проект решения сессии

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Проекти рішень
Дата: 
17.10.2013

Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Краснолиманської міської ради

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

від

 

 

м. Красний Лиман

 

 

 

 

Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Краснолиманської міської ради 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З метою регулювання діяльності у рекламній сфері та удосконалення порядку розміщення зовнішньої реклами на території Краснолиманської міської ради, відповідно до Законів України: “Про рекламу”, “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”, Постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003р. №2067 “Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами” (із змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів від 09.09.09р. №968) та ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Краснолиманська міська рада

ВИРІШИЛА :

1. Затвердити Правила розміщеня зовнішньої реклами в м. Красний Лиман згідно з додатками 1-7.

2. Обов'язки щодо відстеження результативності регуляторного акту “Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами на території Краснолиманської міської ради” покласти на відділ містобудування та архітектури міської ради в термін:

2.1. базове відстеження протягом 45 днів з дня набрання чинності регуляторного акта;

2.2. повторне відстеження через рік після набрання чинності регуляторного акта;

2.3. періодичне відстеження один раз на три роки, починаючи з дня виконання заходів з повторного відстеження результативностірегуляторного акта.

3. Відділу містобудування та архітектури міської ради (Шпак) результати відстежень в 5-денний термін, після їх здійснення, оприлюднити в міськрайонній газеті “Зоря” та надавати до відділу економіки, торгівлі, розвитику підприємництва і інвестиційної політики міської ради.

4. Відділу інформаційних технологій міської ради (Мордвінов) розмістити протягом 10 днів на офіційному сайті Краснолиманської міської ради дане рішення, після його прийняття.

5. Дане рішення вступає в силу з 01.01.2014року.

6. Вважати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 26.12.2005р. № 439 “Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами на території Краснолиманської міської ради”, від 19.11.2008р. №443 “Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Красний Лиман”, від19.01.2009р. №21 “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 19.11.2008 року №443 “Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Красний Лиман”.

7. Дозволи на розміщення зовнішньої реклами, які видані до набрання чинності цих Правил дійсні до закінчення терміну їх дій.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань приватизації, управління житлово-комунальним господарством, архітектури та містобудування (Клименко) та заступника міського голови Драч Ю.А.

 

Міський голова                                                                                Л.Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144