Обнародование проекта регуляторного акта

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
22.03.2012

Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман

Повідомлення

З метою забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку м. Красний Лиман та залучення замовників до пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури, на підставі Законів України “Про регулювання містобудівної діяльності” та “Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва” розроблено проект рішення Краснолиманської міської ради “Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман”.

З метою забезпечення підтримки та подальшого розвитку підприємницької діяльності, впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Краснолиманської міської ради, відповідно до ч. 2 ст. 28 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” керуючись Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженим Наказом Мінрегіонбуду від 21.10.2011 року № 244, розроблено проект рішення Краснолиманської міської ради “Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Краснолиманської міської ради та договору строкового особистого сервітуту”.

З метою забезпечення таких принципів регуляторної політики, як передбачуваність та прозорість розроблені проекти рішень та аналізи регуляторного впливу публікуються на сайті Краснолиманської міської ради.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту рішення встановлюється один місяць з дня оприлюднення на сайті. Пропозиції та зауваження приймаються в письмовій формі за адресою: 84400, м. Красний Лиман, вул. Фрунзе, 46, телефон для довідок 4-12-34, кабінет головного архітектора м. Красний Лиман.

Розробник регуляторного акту - головний архітектор м. Красний Лиман.

 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144