Проект решения сессии

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Дата: 
22.03.2012

Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман

Проект

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

від

 

 

м. Красний Лиман

 

 

 

Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман

 

 

 

 

         З метою забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку міста Красний Лиман та залучення замовників до пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури, на підставі Законів України “ Про місцеве самоврядування в Україні”, « Про регулювання містобудівної діяльності» та « Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва», керуючись ст.27, 31, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

 

ВИРІШИВ :

        1.Затвердити Порядок пайової участі замовників у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман (додаток 1).

        2. Затвердити Порядок розрахунку пайової участі замовників у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман у разі будівництва об’єктів, загальна кошторисна вартість яких згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами не визначена (додаток 2).

        3. Затвердити форму договору про пайову участь замовника у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман з розрахунком величини пайової участі та графіком внесення коштів (додаток 3).

        4.  Обов’язки щодо відстеження результативності регуляторного акту покласти на головного архітектора міста Красний Лиман та відділ житлово-коммунального господарства міської ради.

        5. Відділу інформаційних технологій міської ради (Мордвинов) забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному сайті Краснолиманської міської ради в 10-денний термін з дня його прийняття. 

         6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів інвестиційної та регуляторної політики, підприємницької діяльності ( Кусливий) і на заступника  міського голови Юркова М.І..

 

Міський  голова                                                                                Л.Г.Перебийніс

 

                                                                                                                        Додаток 1

Порядок

пайової участі замовників у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман

1. Загальні положення

1.1 Порядок розроблено на підставі законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про запобігання фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва».

1.2 Терміни, застосовані у цьому Порядку, використовуються у значенні, встановленому Законом України від 17.02.11 р. № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності».

1.3 Залучення до пайової участі у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман є обов’язковим для всіх замовників, які мають намір здійснити нове будівництво, добудову та надбудову, технічне переоснащення та реставрацію (далі-будівництво) існуючих будівель (споруд) житлово-громадського та виробничого призначення (крім тимчасових закладів торгівлі та сфери послуг), які підлягають прийняттю в експлуатацію в установленому чинним законодавством порядку. Перелік замовників, які звільняються від пайової участі розвитку інфраструктури міста Красний Лиман, визначений Розділом 4 цього Порядку.

1.4 Пайова участь у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман полягає у перерахуванні замовником до місцевого бюджету грошових коштів у розмірах та у строк, встановлені цим Порядком. Ці грошові кошти використовуються виключно для розвитку інфраструктури міста Красний Лиман.

1.5 Пайова участь сплачується замовником на підставі договору, який укладається між виконавчим комітетом Краснолиманської міської ради та замовником, не пізніше 15 робочих днів з дня реєстрації звернення замовника про його укладення, але до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію.

 

2. Порядок залучення замовників до пайової участі у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман

2.1 Замовник, який має намір здійснити будівництво об’єкта на земельній ділянці на території міста Красний Лиман для отримання вимог по пайовій участі зобов’язаний звернутися з заявою до виконавчого комітету Краснолиманської міської ради.

2.2 До заяви необхідно додати:

2.2.1 копію дозволу на виконання будівельних робіт або декларації про початок виконання будівельних робіт;

2.2.2 зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта містобудування, визначеної згідно з державними будівельними нормами (за наявності), та техніко-економічні показники;

2.2.3 правовстановлюючі документи замовника:

а) для юридичних осіб:

- комплект копій установчих документів, засвідчених печаткою та підписом уповноваженого представника замовника;

- виписку з ЄДР про реєстрацію юридичної особи;

- довідку з зазначенням реквізитів юридичної особо, найменування посади та П.І.Б. особо, яка відповідно до статуту чи іншого документу має право на укладання договорів від імені цієї юридичної особи;

- копію рішення про надання уповноваженій особі замовника повноважень на підписання договорів, засвідчену печаткою та підписом уповноваженого представника (якщо уповноважена особа діє не на підставі Статуту замовника, а іншого документа);

б) для фізичних осіб:

засвідчені підписом фізичної особи копії паспорта та довідки про присвоєння ІПН (за наявності);

в) для фізичних осіб – підприємців:

- виписку з ЄДР про реєстрацію ФЛП;

- довідку із зазначенням місця знаходження та реквізитів ФЛП, засвідчену підписом та печаткою (за наявності) такої особи;

- копію свідоцтва про реєстрацію ФЛП як платника податків.

 

3. Визначення розмірів пайової участі та строків їх сплати

3.1 До вартості будівництва не враховуються витрати на придбання та виділення земельної ділянки, звільнення будівельного майданчика від будівель, споруд та інженерних мереж, влаштування внутрішніх і поза майданчикових інженерних мереж і споруд та транспортних комунікацій.

3.2 Для замовників, кошторисна вартість будівництва об’єктів яких визначена згідно з ДБН, стандартами та правилами розмір пайової участі встановлюється на рівні:

а) 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта – для нежитлових будівель та споруд;

б) 4%  загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта – для житлових будинків.

3.3 Залежно від розміщення земельної ділянки до певної зони (додаток – карта міста, поділена на зони), розмір суми пайової участі замовників будівництва у розвитку соціальної інфраструктури міста множиться на такі коєціцієнти:

а) I зона (історична частина міста) – коефіцієнт 1,0;

б) II зона коефіцієнт 0,8;

в) III зона – коефіцієнт 0,6;

г) при  реконструкції в підвальних та горищних приміщень з метою влаштування житлових кімнат, мансард тощо – 0,5.

3.4 Розмір пайової участі визначається за формулою:

ПУ= (ЗКВБ-В3-Вбм-Вім) х 10%(4%) х К3 х Кпон, де

ПУ- пайова участь;

ЗКВБ – загальна кошторисна вартість будівництва;

В3 – витрати, пов’язані з придбанням та виділенням земельної ділянки;

Вбм – витрати, пов’язані із звільненням будівельного майданчика від будівель, споруд та інженерних мереж, що включають також вартість придбання знесеного майна;

Вім – витрати на влаштування внутрішньо- та поза майданчикових інженерних мереж і споруд та транспортних комунікацій;

10 або 4% - відсоток вартості будівництва, визначений згідно з п.3.2 Порядку;

К3 – коефіцієнт зональності, визначений згідно з п.3.3 Порядку;

Кпон – коефіцієнт пониження, передбачений п.3.6 Порядку.

3.5 Для замовників, кошторисна вартість будівництва об’єктів яких не визначена згідно з ДБН, стандартами і правилами, розмір пайової участі визначається в порядку, передбаченому додатком 2 до рішення виконавчого комітету Краснолиманської міської ради від 15.05.2011р. № 23.

3.6 На виконання Закону України «Про запобігання впливу світової фінансової кризи та розвиток будівельної галузі та житлового будівництва», Постанови КМУ «Про заходи здешевлення вартості будівництва житла» на період до 01.01.2013 р. при розрахунку пайових внесків згідно з п.3.4 та п.3.5 цього Порядку застосовується понижуючий коефіцієнт 0,5 за умови повної сплати коштів до 01.01.2013р.

3.7 Строк визначення розміру пайової участі замовника не повинен перевищити 10 робочих днів з дня реєстрації звернення замовника, за умови наявності документів, передбачених п.2.2 цього Порядку.

3.8 Пайова участь сплачується в повній сумі єдиним платежем або частинами за графіком, що визначається договором.

3.9 Забудовники, які здійснюють будівництво житла, мають право на відстрочення сплати пайових внесків на розвиток інфраструктури міста Красний Лиман згідно з чинним законодавством.

Питання щодо відстрочення сплати замовником пайового внеску розглядається виконавчим комітетом Краснолиманської міської ради.

 

4. Об’єкти будівництва, замовники яких до пайової участі не залучаються

4.1 До пайової участі у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман не залучаються замовники у разі будівництва:

а) об’єктів будь-якого призначення на замовлення державних органів або органів самоврядування за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів;

б) будівель навчальних закладів, закладів культури, фізичної культури і спорту, медичного і оздоровчого призначення;

в) будинків житлового фонду соціального призначення та доступного житла;

г) індивідуальних (садибних) житлових будинків,  садових, дачних будинків загальною площею до 300 м2, господарських споруд, розташованих на відповідних земельних ділянках;

г) об’єктів комплексної забудови територій, що здійснюється за результатами інвестиційних конкурсів або аукціонів;

д) об’єктів будівництва за умови спорудження на цій земельній ділянці об’єктів соціальної інфраструктури.

До об’єктів соціальної інфраструктури у розумінні цього Порядку належать заклади та інші об’єкти загального користування, призначені для задоволення соціальних, культурних, освітніх, медичних та інших потреб мешканців територіальної громади міста Красний Лиман, за умови, що частка територіальної громади міста Красний Лиман у статутному капіталі (вартості) таких об’єктів перевищує 25%. За рішенням виконавчого комітету Краснолиманської міської ради до об’єктів соціальної інфраструктури можуть бути віднесені й інші об’єкти;

е) об’єктів, що споруджується замість тих, що пошкоджені або зруйновані внаслідок надзвичайних ситуацій техногенного або природного характеру;

є) об’єктів, передбачених Державною цільовою програмою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу,

 за рахунок коштів інвесторів.   

 

5. Прикінцеві положення

5.1 У випадку внесення змін до актів чинного законодавства, відповідні зміни і доповнення вносяться до цього Порядку відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

5.2 Спори, пов’язані з пайовою участю замовника у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман, вирішуються у судовому порядку.

 

 Розроблено головним  архітектором

 міста Красний Лиман                                                                  Г.Ф.Дюриць

 

 

Секретар міської ради                                                                 А.І.Пшеничний

                                                                                                                             Додаток 2

Порядок розрахунку пайової участі замовників

у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман у разі будівництва об’єктів,

загальна кошторисна вартість яких згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами не визначена або не відповідає одиниці створеної потужності в місті Красний Лиман

 

     1. Встановити з 1 травня 2012 року норматив для одиниці створеної потужності будівництва об’єкта міста Красний Лиман у розмірі 2500 (дві тисячі п’ятсот) гривень.

     2. Норматив для одиниці створеної потужності, затвердженої рішенням виконавчого комітету Краснолиманської міської ради, періодично встановлюється на підставі даних місцевих підприємств та за погодженням  із галузевою радою підприємців будівельної галузі міста, що множиться на загальну площу об’єкта будівництва.

     3. Для замовників будівництва, в яких кошторисна вартість не визначена згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами, розрахунок розміру пайового внеску здійснюється із застосуванням нормативну для одиниці створеної потужності, затвердженої рішенням виконавчого комітету Краснолиманської міської ради.

     4. Розрахунок пайової участі Замовників під час будівництва об’єктів, вартість яких згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами не визначена або не відповідає одиниці створеної потужності в місті Красний Лиман, здійснюється за формулою:

            ПУ = (Поб х Осп – В3 – Вбм – Вім) х 10(4)% х Кзон х Кпон,    

де Поб – площа об’єкта будівництва у метрах квадратних ( у разі здійснення житлового будівництва враховується загальна площа житла; у разі здійснення добудови враховується тільки площа тієї частини об’єкта, що добудовується; якщо добудовуються тільки сходи, то враховується площа земельної ділянки під сходами);

     Осп  - норматив для одиниці створеної потужності, затвердженої рішенням Краснолиманської міської ради, що діє на дату укладення договору про пайову участь між Замовником та міською радою;

      В3 – витрати, пов’язані з придбанням та виділенням земельної ділянки;

      Вбм  - витрати, пов’язані зі звільненням будівельного майданчика від будівель, споруд та інженерних мереж, що включають також вартість придбання знесеного майна;

      Вім  - витрати на влаштування внутрішньо- та позамайданчикових інженерних мереж і споруд та транспортних комунікацій;

      10 або 4% - відсоток вартості будівництва, визначений згідно з п.3.2 Порядку пайової участі замовників у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман, затвердженого рішення виконавчого комітету Краснолиманської міської ради від 15.05.2011р. №23 (далі – Порядок 1);

      Кзон – коефіцієнт зональності, визначений згідно з п.3.3 Порядку 1;

      Кпон – коефіцієнт пониження, передбачений п.3.6 Порядку 1;

      5. При будівництві житла загальна площа сходових кліток та ліфтів оцінюється з коефіцієнтом 0,5.

 

Розроблено головним архітектором м.Красний Лиман

 та відділом житлово-комунального господарства

 

Секретар міської ради                                                      А.І.Пшеничний

                                                                                                                           Додаток 3

 

Договір

про пайову участь у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман

 

місто Красний Лиман                                                                   «____»_______20__р.

 

Краснолиманська міська рада, у особі _______________________________________

                                                                                  ( П.І.Б. та посада уповноваженої особи)

     що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з одного боку, та

_______________________________________________________________________

(П.І.Б. фізичної особи, з якою укладається договір, або П.І.Б. уповноваженої особи із зазначенням посади та документа, який уповноваж             жує таку особу на укладання договору – для юридичних осіб)

    далі іменований «Замовник», з другого боку, які разом за текстом Договору іменуються «Сторони», уклали цей Договір про таке:

 

I. Предмет Договору

     1. Відповідно до цього Договору Замовник зобов’язується прийняти пайову участь у розвитку інфраструктури міста Красний лиман та перерахувати до соціального цільового фонду міста Красний Лиман на рахунок, відкритий в Управлінні Державної казначейської служби України в Донецькій області, грошові кошти в розмірі, визначеному у Розрахунку величини пайової участі в розвитку інфраструктури міста Красний Лиман (додаток 1), що є невід’ємною частиною цього Договору.

    2. Грошові кошти за цим Договором перераховуються Замовником за такими реквізитами: рахунок №_______________, код___________, МФО___________, ККД_____________, банк одержувача: МУ ДКСУ в Донецькій області.

     3. При перерахуванні коштів Замовник повинен указати у платіжному документі у рядку призначення платежу: «Пайова участь у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман».  

II. Зобов’язання Сторін

    1. Замовник зобов’язується перерахувати кошти в сумі, зазначеній у п.1 розділу I цього Договору, згідно з Графіком оплати (додаток 2), що є невід’ємною частиною цього Договору.

    Оплату може бути внесено одним платежем шляхом перерахування Замовником грошових коштів за реквізитами, визначеними у п.1 розділу 1 цього Договору, не пізніше ніж за 1 (один) місяць після прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію.  

    2. Якщо після укладання цього Договору технічними умовами буде передбачена необхідність будівництва Замовником інженерних мереж або об’єктів інженерної інфраструктури поза межами його земельної ділянки, розмір пайової участі в  розвитку інфраструктури населеного пункту міста Красний Лиман має бути зменшено на суму їх кошторисної вартості, про що Сторони мають укласти відповідну додаткову угоду.

   Якщо кошторисна вартість будівництва інженерних мереж та/або об’єктів інженерної інфраструктури перевищить розмір пайової участі Замовника, визначений цим Договором на момент його укладання, Замовник звільняється від сплати пайової участі, а Краснолиманська міська рада має відшкодувати Замовнику різницю між здійсненими останнім витратами та розміром пайової участі в розвитку інфраструктури міста Красний Лиман.

    3. Інженерні мережі та/або об’єкти, побудовані Замовником поза межами його земельної ділянки, на вартість яких зменшено розмір пайової участі Замовника в розвитку інфраструктури населеного пункту міста Красний Лиман, передаються ним у комунальну власність територіальної громади міста Красний Лиман.

    4. Відшкодування вартості мереж та/або об’єктів, визначених у пп..3-4 розділу II цього Договору, має бути здійснено, а надміру сплачені грошові кошти повернено Замовнику у визначений законом строк на підставі відповідного рішення виконавчого комітету Краснолиманської міської ради після передачі Замовником цих інженерних мереж та/або об’єктів у комунальну власність територіальної громади міста Красний Лиман.

 

III. Особливі умови

    1. З моменту зарахування на рахунок цільового фонду міста Красний Лиман коштів, передбачених цим Договором, Замовник передає право володіння, користування та розпорядження вказаними коштами Краснолиманській міський раді відповідно до їх цільового призначення, і ці кошти стають комунальною власністю територіальної громади міста Красний Лиман.

    2. Об’єкти, майно та інші активи, придбані та/або створені за рахунок коштів, внесених Замовником як пайова участь у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман за цим Договором, є комунальною власністю територіальної громади міста Красний Лиман.

 

VI. Відповідальність Сторін

        У випадку несвоєчасного внесення коштів як пайової участі в розвитку інфраструктури міста Красний Лиман Замовник сплачує пеню в розмірі 0,1% від загальної суми пайової участі, визначеної п.1 розділу I цього Договору, за кожний день прострочення платежу , але не більше подвійної облікової ставки НБУ, що діє на момент прострочення виконання зобов’язання.

 

V. Форс – мажор

    1. Сторони звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання своїх зобов’язань за договором, якщо воно сталося внаслідок обставин непереборної сили, як-то: пожежа, повінь, землетрус, втручання з боку органів влади, воєнні дії тощо, якщо ці обставини безпосередньо впливають на виконання умов Договору. При цьому строк виконання Договору відтерміновується  пропорційно часу, протягом якого діяли такі обставини. Якщо ці обставини триватимуть понад 6 (шість) місяців, Сторони можуть переглянути умови цього Договору.

     2. Наявність та період дії форс-мажорних обставин має бути підтверджено Торгово-промисловою палатою за місцем знаходження Сторони, яка заявляє про настання таких обставин.

 

VI. Строк дії договору

 

     1. Цей Договір набуває чинності з моменту його підписання та діє до повного виконання Сторонами своїх зобов’язань.

 

VII. Інші умови

 

  1. Зміни до цього Договору вносяться в установленому законодавством порядку за взаємною згодою Сторін шляхом укладання відповідних угод, які є невід’ємною частиною цього Договору, або в судовому порядку.

  2. Одностороння зміна умов або одностороння відмова від цього Договору не допускається.

  3. У разі виникнення розбіжностей між Сторонами, щодо яких вони не можуть дійти згоди мирним шляхом, спір передається на розгляд суду відповідно до територіальної підсудності та підвідомчості справи.

  4. Питання, не врегульовані цим Договором, вирішуються Сторонами згідно з приписами чинного законодавства України.

   5. Визнання одного або кількох пунктів цього Договору нечинним або скасування його окремих положень не тягне за собою визнання Договору нечинним у цілому.

  6. Цей Договір складено у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, один з яких зберігається у Замовника, другий – у виконавчому комітеті Краснолиманської міської ради.

 

VIII. Адреси та реквізити Сторін

 

Краснолиманська міська рада                                    Замовник

 

_____________________   ____________                ___________________   ________

     Посада, П.І.Б.                                                       підпис:                                                               Посада, П.І.Б.                            підпис:

 

____________________/ _____________                ____________________/ ________

 

М.П.                                                                            М.П.

 

 

                                                                                                                               Додаток

                              До Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман

 

 

Розрахунок

величини пайової участі в розвитку інфраструктури міста Красний Лиман

 

м.Красний Лиман                                                                       «____»_________20__р.

 

Краснолиманська міська рада, у особі _______________________________________

                                                                                  ( П.І.Б. та посада уповноваженої особи)

     що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з одного боку, та

_______________________________________________________________________

(П.І.Б. фізичної особи, з якою укладається договір, або П.І.Б. уповноваженої особи із зазначенням посади та документа, який уповноваж                                жує таку особу на укладання договору – для юридичних осіб)

    далі іменований «Замовник», з іншого боку, які разом іменуються «Сторони», відповідно до умов Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман від «___»_______20__р. №___ домовилися про таке:

 

  1. Затвердити розрахунок розміру пайової участі на розвиток інфраструктури міста Красний Лиман у зв’язку з будівництвом об’єкта __________________________,

що знаходиться за адресою_______________________________________________, в сумі _____________________________________________________________,який є грошовим виразом відсоткового значення від загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта, установленого відповідно до Закону України  від 17.02.11р. № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку пайової участі замовників у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман, затвердженого рішенням виконавчого комітету Краснолиманської міської ради від 15.05.11р. № 23 (далі за текстом – Порядок).

 

  2. Земельна ділянка, на якій планується здійснити будівництво об’єкта, розташована у II зоні згідно з умовним поділом зон забудови міста, тому до об’єкта будівництва відповідно до п.3.3 Порядку може бути застосовано понижуючий коефіцієнт 0,8.

 

  3. Унесення коштів у вигляді пайової участі єдиним платежем Договором не передбачено, тому понижуючий коефіцієнт 0,5 відповідно до п.3.6 Порядку не застосовується.

 

  4. Підставою для здійснення розрахунку, крім зазначених вище документів та нормативно-правових актів, стала надана Замовником проектно-кошторисна документація на об’єкт будівництва, а саме: ______________________________________

_______________________________________________________________________

 

  5. Інші документи, що підтверджують вартість будівництва об’єкта містобудування (угоди, договори, кошториси тощо):______________________________________

 

  6. Згідно з наданими Змовником документами загальна кошторисна вартість об’єкта будівництва становить:

 

 

 

  7. Витрати на виділення земельної ділянки, звільнення будівельного майданчика від будівель, споруд та інженерних мереж, улаштування внутрішніх та позамайданчикових інженерних мереж і споруд та транспортних комунікацій згідно з наданою Замовником документацією становить:

 

  8. Будівництво інженерних мереж та /або об’єктів, які Замовник має побудувати за межами своєї земельної ділянки згідно з технічними умовами, вартість яких має бути враховано під час розрахунку розміру пайової участі в розвитку інфраструктури міста Красний Лиман, на момент підписання цього документа не передбачено.

 

  9. Розмір пайової участі визначений за формулою, затвердженою п.3.4 Порядку.

 

  10. Цей Додаток складено у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, один з яких зберігається у Замовника, другий – у виконкомі Краснолиманської міської ради. Цей Додаток є невід’ємною частиною Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман від «___»_______20__р. №___ , набирає чинності з моменту його підписання та діє протягом усього періоду дії основного Договору.

 

Краснолиманська міська рада                             Замовник

 

_____________________   ____________                ___________________   ________

     Посада, П.І.Б.                                                       підпис:                                                               Посада, П.І.Б.                            підпис:

 

____________________/ _____________                ____________________/ ________

 

М.П.                                                                            М.П.

 

 

 

Розроблено головним архітектором

міста Красний Лиман                                                                              Г.Ф.Дюриць

 

 

 

                                                                                                                                                      Додаток

                              До Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман

 

 

Графік оплати

коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман

 

м.Красний Лиман                                                                       «____»_________20__р.

 

Краснолиманська міська рада, у особі _______________________________________

                                                                                  ( П.І.Б. та посада уповноваженої особи)

     що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Статуту територіальної громади міста Красний Лиман, з одного боку, та

_______________________________________________________________________

(П.І.Б. посада особи, з якою укладається договір

    далі іменований «Замовник», з іншого боку, які далі разом іменуються «Сторони», відповідно до умов Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман від «___»_______20__р. №___ домовилися про таке:

 

  1. Оплату за Договором буде здійснено окремими частинами в такому розмірі та у строки:

____% від загального розміру пайової участі, в сумі______грн. до «___»____20__р.;

____% від загального розміру пайової участі, в сумі______грн. до «___»____20__р.;

____% від загального розміру пайової участі, в сумі______грн. до «___»____20__р.;

____% від загального розміру пайової участі, в сумі______грн. до «___»____20__р.;

 

  2. Цей Додаток складено у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, один з яких зберігається у Замовника, другий – у виконкомі Краснолиманської міської ради. Цей Додаток е невід’ємною частиною Договору про пайову участь у розвитку інфраструктури міста Красний Лиман від «___»_______20__р. №___ , набирає чинності з моменту його підписання та діє протягом усього періоду дії основного Договору.

 

 

 

Краснолиманська міська рада                             Замовник

 

_____________________  ____________                ___________________   ________

_____________________   ____________                ___________________   ________

     Посада, П.І.Б.                                                       підпис:                                                               Посада, П.І.Б.                            підпис:

 

____________________/ _____________                ____________________/ ________

 

М.П.                                                                            М.П.


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144