Решение исполкома от 20.03.2013 г. №67

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
04.04.2013
Номер документа: 
67

Про громадську раду при виконавчому комітеті Краснолиманської міської ради

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

від

20.03.2013

67

м. Красний Лиман

 

 

Про громадську раду при виконавчому комітеті Краснолиманської міської ради

 

 

 

 

 

З метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність органів місцевого самоврядування, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості в діяльності цих органів, відповідно протоколу установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства із створення громадської ради при виконавчому комітеті Краснолиманської міської ради, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», розпорядженням голови облдержадміністрації від 19.02.2013 № 76 «Про персональний склад громадської ради при облдержадміністрації», ст. 38 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити персональний склад громадської ради при виконавчому комітеті Краснолиманської міської ради (додається).

2. Погодити Положення про громадську раду при виконавчому комітеті Краснолиманської міської ради (додається).

3. Організаційному відділу міської ради (Чепак):

3.1 Про проведену роботу щодо створення громадської ради при виконавчому комітеті Краснолиманської міської ради поінформувати головне управління взаємодії з громадськістю та у справах національностей і релігій облдержадміністрації у термін до 31.03.2013.

3.2. Організувати надання інформації про діяльність громадської ради при виконавчому комітеті Краснолиманської міської ради щопівроку до 1 числа місяця, наступного за звітним, головному управлінню взаємодії з громадськістю та у справах національностей і релігій облдержадміністрації.

3.3. Забезпечити систематичне висвітлення на веб-сайті міської ради та у міськрайонній газеті «Зоря» діяльності громадської ради при виконавчому комітеті Краснолиманської міської ради, прийняті нею рішення та стан їх виконання.

4. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на організаційний відділ міської ради, контроль – на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Азарову Л.П.

 

Міський голова                 Л.Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144