Решение исполкома от 20.03.2013 г. №55

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
04.04.2013
Номер документа: 
55

Про організацію відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2013 року на території Краснолиманської міської ради

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

 

від

20.03.2013

55

м. Красний Лиман

 

 

  Про організацію відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2013 року на території Краснолиманської міської ради    
   

Розглянувши інформацію начальника відділу освіти Краснолиманської міської ради Афоніна Ю.А. про організацію відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2013 року на території Краснолиманської міської ради, виконавчий комітет міської ради відмічає, що влітку 2013 року буде проведена цілеспрямована робота щодо організації відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді.

В 2013 році буде оздоровлено близько1150 дітей, із них:

- в дитячому оздоровчому таборі ім. Титова (ст. Брусін) будуть оздоровлюватися діти пільгових категорій. Всього планується придбати 42 путівки на суму 98 тис. грн. із місцевого бюджету;

- в пришкільних таборах з денним перебуванням на базі 15 загальноосвітніх шкіл будуть оздоровлюватися 330 дітей пільгових категорій, виділено кошти із місцевого бюджету на суму 74,55 тис. грн.;

- із обласного та державного бюджетів планується оздоровити близько 50 дітей;

- в заміських оздоровчих таборах за кошти батьків будуть оздоровлюватися близько 700 дітей.

Враховуючи, що серед неповнолітніх учнів загальноосвітніх шкіл мають місце випадки скоєння злочинів , є необхідність скоординувати роботу відділу у справах сім'ї, молоді та спорту, служби у справах дітей, відділу освіти, кримінальної міліції у справах дітей та лінійного відділу на ст. Красний Лиман відділів МВ ГУМВС України в Донецькій області.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”, виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Інформацію начальника відділу освіти міської ради Афоніна Ю.А. про організацію відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2013 року на території Краснолиманської міської ради прийняти до відома.
  2. Затвердити склад міської міжвідомчої комісії організації відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2013 року згідно додатку.
  3. Затвердити заходи щодо відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2013 р. та дислокацію пришкільних таборів на базі загальноосвітніх навчальних закладів (додаток 1, 2).
  4. Міській міжвідомчій комісії з організації відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді (Азарова):

    4.1. Провести роботу по виконанню заходів щодо організації відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2013 р.

    4.2. Щомісячно на засіданнях комісії аналізувати хід підготовки та проведення роботи по оздоровленню дітей.

  5. Редакції міськрайонної газети “Зоря” (Пасічник) забезпечити висвітлення на сторінках міської газети інформації про хід підготовки та проведення літнього відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2013 року.
  6. Фінансовому управлінню міської ради (Пилипенко) забезпечити фінансування відділу освіти міської ради для організації оздоровлення дітей з місцевого бюджету.
  7. Відділу освіти Краснолиманської міської ради (Афонін):

    7.1. Організувати роботу таборів з денним перебуванням на базі ЗНЗ влітку 2013 р. з харчуванням на базі 14 шкіл (з них 5 міських шкіл) на території Краснолиманської міської ради.

    7.2. Організувати оздоровлення дітей на базі позаміського дитячого оздоровчого табору для дітей пільгових категорій.

  8. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Азарову Л.П.

 

 

Міський голова                    Л.Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144