Решение исполкома от 20.03.2013 г. №54

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
04.04.2013
Номер документа: 
54

Про організацію відпочинку, оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2013 року на території Краснолиманської міської ради

 

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

 

від

20.03.2013

54

м. Красний Лиман

 

 

 

Про стан готовності сіль- ськогосподарських підприємств до проведення весняно – польових робіт у 2013 році.

 

 

 

 

 

Заслухавши і обговоривши інформацію начальника управління агропромислового розвитку міської ради Вербицького М.С. про стан готовності сільськогосподарських підприємств до проведення весняно – польових робіт у 2013 році, виконавчий комітет міської ради відзначає, що незважаючи на складне фінансово – економічне становище, колективи сільгосппідприємств і фермерські господарства провели певну роботу щодо підготовки до весняно – польових робіт у 2013 році.

У господарствах складені робочі плани проведення весняно – польових робіт. На базі Слов’янського аграрного технікуму, Головним управлінням агропромислового розвитку облдержадміністрації, проведено навчання з керівниками і спеціалістами сільгосппідприємств та фермерських господарств з питань впровадження в виробництво інтенсивних технологій вирощування сільгоспкультур.

Для проведення весняно – польових робіт, станом на 04 березня, сільгосппідприємствами і фермерськими господарствами закуплено 2980 тонн мінеральних добрив, в тому числі 2320 тонн азотних для підживлення озимих культур, та 660 тонн комплексних для внесення під ярі зернові культури. З операторами – постачальниками мінеральних добрив сільгосппідприємства і фермерські господарства уклали договори на щомісячне постачання азотних, фосфорних та комплексних добрив.

Насіння ярих зернових культур заготовлено в повному обсязі на заплановані площі посіву. Насіння доведено до посівних кондицій, перевірено на посівні якості в Державній інспекції сільського господарства.

Для сортовідновлення сільгосппідприємствами закуплено насіння ярих зернових і технічних культур високих репродукцій.

Станом на 04 березня ремонт тракторів, грунтообробної та посівної техніки в господарствах наближується до завершення.

Механізаторськими кадрами для проведення весняно-польових робіт всі господарства забезпечені повністю.

Господарствами району укладені договори з ТОВ “Паралель”, ПП “Форум” на постачання дизельного палива, згідно потреби.

З метою своєчасного і якісного завершення підготовки сільгосппідприємств і фермерських господарств до весняно – польових робіт, керуючись ст. 33 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Інформацію начальника управління агропромислового розвитку міської ради Вербицького М.С. про стан готовності сільськогосподарських підприємств до проведення весняно-польових робіт у 2013 році прийняти до відома.

2. Запропонувати керівникам сільгосппідприємств і фермерських господарств незалежно від форм власності:

2.1. Вжити необхідні заходи щодо ліквідації недоліків в підготовці до проведен ня весняно – польових робіт.

2.2. Перед початком польових робіт провести технологічну наладку грунтообробної та посівної техніки.

2.3. Утворити та організувати роботу ланок ремонту і технічного обслуговування техніки безпосередньо в полі.

2.4. Провести інструктаж з техніки безпеки і створити безпечні умови праці робітникам, зайнятих на польових роботах, забезпечити спецодягом, засобами індивідуального захисту та спецхарчуванням.

2.5. Організувати своєчасне і якісне харчування робітників, які працюватимуть у полі.

2.6. В термiн до 20.03.2013 р. розробити і довести до відома механізаторів умови оплати праці на польових роботах.

2.7. В термiн до 01.04.2013 р. завершити проведення медичного і профілактично го огляду працівників, зайнятих на весняно – польових роботах.

2.8. Забезпечити протруювання насіннєвого матеріалу для посіву.

3. Редакції міськрайонної газети “Зоря” ( Пасічник) висвітлювати хід проведення весняно – польових робіт на сторінках газети.

4. Запропонувати Краснолиманській районній Відділ-філії Головного управління держсанепідслужби у Донецькій області (Усенко), Державній фітосанітарній інспекції у Донецькій області (Бедаєва) в термін до 1 квітня 2013 року завершити паспортизацію господарств на право застосування пестицидів.

5. Хід виконання рішення заслухати в червні місяці.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Євтушенко В.І.

 

Міський голова                      Л.Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144