Решение исполкома от 20.03.2013 г. №62

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
20.03.2013
Номер документа: 
62

Про встановлення вартості платних послуг, що надаються комунальним підприємством «Краснолиманське архітектурно-планувальне бюро»

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

 

ві д

20.03.2013р.

62

м. Красний Лиман

 

 

 

Про встановлення вартості платних послуг, що надаються комунальним підприємством «Краснолиманське архітектурно-планувальне бюро»

 

 

 

 

Розглянувши звернення керівника комунального підприємства «Краснолиманське архітектурно-планувальне бюро» Сировацької З.І. від 04.03.2013 року та надані техніко-економічні розрахунки щодо встановлення вартості платних послуг, що надаються комунальним підприємством «Краснолиманське архітектурно-планувальне бюро», з метою приведення у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на надання цих послуг у місті Красний Лиман та району, відповідно Постанови колегії Державного комітету Української РСР у справах будівництва і архітектури від 26.06.1991р. № 24 «Базові показники вартості проектно-планувальних та інших робіт по наданню платних послуг замовникам в Українській РСР», наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 24.11.2008 р. № 532 «Про затвердження індексу для визначення розміру плати за виконання робіт», керуючись ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядуванння в Україні”, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ :

1. Встановити вартість платних послуг у місті Красний Лиман та району, що надаються комунальним підприємством «Краснолиманське архітектурно-планувальне бюро», згідно з додатком.

2. Дане рішення оприлюднити в засобах масової інформації /міська газета «Зоря»/ та на офіційному веб-сайті міської ради.

3. Дане рішення набирає чинності з 01.04.2013 року.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Драч Ю.А.

 

Міський голова                        Л.Г.Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144