Решение исполкома от 20.02.2013 г. №35

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
20.02.2013
Номер документа: 
35

Про встановлення розміру батьківської плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховний комплексах розташованих на території Краснолиманської міської ради в 2013 році

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

 

від

20.02.2013

35

м. Красний Лиман

 

 

Про встановлення розміру батьківської плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховний комплексах розташованих на території Краснолиманської міської ради в 2013 році

 

 

 

 

На виконання вимог ст. 35 Закону України «Про дошкільну освіту», Постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 р. № 1591 «Про затвердження норм харчування навчальних та оздоровчих закладів», Порядку встановлення плати батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 12.11.2002р. № 667, Інструкції щодо організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 17.04.2006р. № 298/227 та з метою забезпечення збалансованого, якісного харчування в дошкільних начальних закладах та навчально-виховних комплексах, керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами), виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

    1. З 01 березня 2013 року встановити розмір батьківської плати за харчування дитини у дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах міської місцевості у розмірі 50% від фактичної вартості харчування дітей на день.
    2. З 01 березня 2013 року встановити розмір батьківської плати за харчування дитини у дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах сільської місцевості у розмірі 30% від фактичної вартості харчування дітей на день.

    3. Від плати за харчування дитини звільнити батьків або осіб, які їх замінюють, пільгової категорії. Підставою для звільнення є довідки, видані відповідними органами з дотриманням чинного законодавства України.

    4. Розмір плати зменшується на 50% для батьків, у сім’ях яких є троє і більше дітей.

    5. Витрати на безкоштовне харчування проводити в межах загальних асигнувань, виділених на утримання дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів на 2013 рік.

    6. В оздоровчий період з 01.06.2013р. по 31.08.2013р. витрати на харчування дітей збільшити на 10% для придбання свіжих овочів та фруктів.

    7. Плата за харчування дітей у дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексах вноситься не пізніше 10 числа поточного місяця, за який вноситься плата до банківських установ (їх філій). У разі невнесення плати в установлені строки ці суми стягуються в порядку визначеному чинним законодавством України.

    8. Відділу освіти Краснолиманської міської ради (Афонін) та фінансовому управлінню Краснолиманської міської ради (Пилипенко) передбачити в кошторисі доходів і видатків на 2013 рік кошти у розмірі 50% в міській місцевості та 70% в сільській місцевості від вартості харчування дітей за рахунок загального фонду кошторису та 50% в міській місцевості і 30% в сільській місцевості за рахунок плати на послуги, що надаються відділом освіти згідно з його функціональними повноваженнями (батьківська плата).

    9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Азарову Л.П.

 

Міський голова                                         Л.Г. Перебийніс


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144