Решение исполкома от 20.01.2016 №5

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
20.01.2016

Про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Виконавчий  комітет
РІШЕННЯ
від 20.01.2016    №5
м. Красний Лиман

Про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

   
З метою вдосконалення роботи міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 409 “Про типове положенням про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій”, від 26 січня 2015 року № 18 «Про Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій» та від 9 січня 2014 року № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19.11.2015 року № 651, керуючись ст.6 п.3. Кодексу цивільного захисту України та ст. 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити:
1.1 Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (далі - Комісія) (додаток 1).
1.2 Посадовий склад міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  (додаток 2).
2. Установити, що інформаційне та методичне забезпечення діяльності комісії  здійснює Краснолиманський районний відділ Державної служби з надзвичайних ситуацій.
3. Запропонувати  керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності створити об’єктові комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на які покласти вирішення питань, пов’язаних з запобіганням надзвичайних ситуацій суто галузевого  характеру та оперативного реагування на них та затвердити відповідні положення про комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у відповідність з зазначеним положенням.
4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 18.02.2015р. №36 «Про міську  комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій».
5. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

Міський  голова                    П.Ф.Цимідан

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144