Решение исполкома от 20.01.2016 №3

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
20.01.2016

Про реорганізацію спеціалізованих служб цивільного захисту (цивільної оборони)  Краснолиманської міської ради  

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Виконавчий  комітет
РІШЕННЯ
від 20.01.2016    №3
м. Красний Лиман

Про реорганізацію спеціалізованих служб цивільного захисту (цивільної оборони)  Краснолиманської міської ради   
           
З метою виконання заходів системи цивільного захисту (цивільної оборони) міської ради з попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного природного характеру, постанови Кабінету Міністрів України від 9 січня 2014 року № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», вимог розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12.07.2000 року №458 «Про обласні спеціалізовані служби цивільної оборони», в зв’язку з кадровими та структурними змінами, керуючись ст. 25 Кодексу цивільного захисту  України, ст. 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  виконавчий комітет міської ради:
ВИРІШИВ:
1. Реорганізувати спеціалізовані служби цивільного захисту (цивільної оборони) міської ради згідно з додатком.
2. Доручити керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, на базі яких створені спеціалізовані служби цивільного захисту (цивільної оборони) міської ради, у місячний термін внести відповідні зміни до Положення про спеціалізовані служби міської ради згідно до вимог Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 січня 2014 року № 11.
3. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та військового обліку міської ради  включити спеціалізовані служби цивільного захисту (цивільної оборони) до оперативного складу системи внутрішньоміського  оповіщення для організації виконання завдань.
3. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 27 квітня 2015 року №129 «Про  реорганізацію спеціалізованих служб цивільного захисту (цивільної оборони)  Краснолиманської міської ради».
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Драча Ю.А.

                                                                  

Міський  голова                    П.Ф.Цимідан

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144