Решение исполкома от 19.06.2013 г. №127

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
25.07.2013

Про  використання водоохоронних зон і прибережних захисних смуг та вільного доступу до води на території Краснолиманської міської ради

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет 

РІШЕННЯ

 

від

19.06.2013

127

м. Красний Лиман

 

 

Про  використання водоохоронних зон і прибережних захисних смуг та вільного доступу до води на території Краснолиманської міської ради

 

 

 

 

 

 

            З метою додержання вимог ст.ст.60-63 Земельного кодексу України, ст.ст.87-88 Водного кодексу України, створення сприятливого режиму водних об’єктів, попередження їх забруднення, засмічення і знищення навколо водних рослин та вільного доступу до водоймів по всій береговій лінії розпорядженням міського голови №108 від 20.05.2013 створена комісія з перевірки використання водоохоронних зон і прибережних захисних смуг на території Краснолиманської міської ради.

Комісійно обстежені водоохоронні зони вздовж річки Сіверський Донець в районі села Щурове, прибережні смуги вдовж  «Голубих озер» та Краснооскільска зона відпочинку. Під час перевірки виявлено, що не всі власники та землекористувачі дотримуються вимог Земельного та Водного кодексу України і самовільно встановлюють паркани та огорожі по береговій лінії, тим самим закривають вільний доступ до води. В окремих випадках ведеться самочинне будівництво та встановлені тимчасові споруди в прибережній зоні. Комісією видано 25 попереджень з метою усунення порушень земельного і водного законодавства.

Проаналізувавши інформацію про стан перевірки водоохоронних зон і прибережних захисних смуг на території Краснолиманської міської ради, керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ :

1. Інформацію про стан перевірки водоохоронних зон і прибережних захисних смуг на території Краснолиманської міської ради прийняти до відома (додається).
2. Головам Рубцівської та Яцьківської сільської ради проводити постійну роботу по виявленню та попередженню фізичних та юридичних осіб про забезпечення вільного доступу до прибережної захисної смуги на земельних ділянках, які знаходяться в Краснооскільській зоні відпочинку (Безгубов, Заболотний).
3. Надати інформацію Краснолиманському відділенню Слов’янської ОДПІ про власників ділянок, які знаходяться в прибережній захисній смузі для перевірки стану оплати оренди за землю та виявленню боржників.
4. Комісії провести повторну перевірку водоохоронних зон на території Краснолиманської міської ради у липні місяці поточного року.
5. В разі не усунення порушень власниками та землекористувачами, матеріали на порушників  направити до Краматорської природоохоронної прокуратури.
6. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на  заступника міського голови  Драча Ю.А.

 

 Міський голова                                                                                       Перебийніс Л.Г.


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144