Решение исполкома от 19.06.2013 г. №129

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
25.06.2013

Про охорону врожаю 2013 року від пожеж

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

19.06.2013 

129

м. Красний Лиман

 

 

Про охорону врожаю 2013 року від пожеж

 

 

 

 

 

 

 

 

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29.04.2013 р. № 224 « Про охорону врожаю 2013 року від пожеж» відповідно до статті 4 Закону України “Про пожежну безпеку та з метою недопущення втрат врожаю 2013 року від пожеж, керуючись ст.40 "Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1.Затвердити заходи щодо забезпечення охорони врожаю 2013 року від пожеж (додаються).

2..Управлінню агропромислового розвитку Краснолиманської міської ради (Вербицький) разом з Краснолиманським міським відділом ГУ Держтехногенбезпеки в Донецькій області (Редченко) розробити відповідні заходи і забезпечити їх виконання.

3.Запропонувати Краснолиманському міському відділу ГУ Держтехногенбезпеки в Донецькій області ( Редченко ) організувати та провести в порядку, передбаченому чинним законодавством, перевірки протипожежного захисту територій зернових посівів, місць переробки та зберігання врожаю сільгосппідприємств незалежно від форми власності.

4.Просити НП «Краснолиманський РЕС» ПАО ДТЕК «Донецькобленерго» (Вероцький) організувати в червні 2013 року перевірки стану опор та кріплення на лініях електропередач, які проходять через хлібні масиви, з метою усунення можливих недоліків.

5.Редакції  міськрайонної газети «Зоря» (Пасічник)  разом  з  Краснолиманським міським відділом ГУ Держтехногенбезпеки в Донецькій області ( Редченко) в липні – серпні 2013 року підготувати цикл публікаційних матеріалів з питань попередження пожеж хлібних ланів та складів грубих кормів під час збирання врожаю.

6.Координацію роботи з виконання рішення та інформування про хід його виконання в термін до 1 липня 2013 року покласти на управління агропромислового розвитку Краснолиманської міської ради (Вербицький).

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Євтушенко В.І.

 

Міський голова                                                                                       Л.Г.Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144