Решение исполкома от 19.03.2014 г. №85

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
01.04.2014

Про заходи щодо економного та раціонального використання коштів міського бюджету м.Красний Лиман

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

19.03.2014

85

м. Красний Лиман

 

Про заходи щодо економного

та раціонального використання

коштів міського бюджету

м.Красний Лиман

 

З метою економного та раціонального використання коштів міського бюджету м.Красний Лиман, на виконання п.13 Постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 року №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

            1. Затвердити заходи щодо економного та раціонального використання коштів міського бюджету м.Красний Лиман (далі Заходи), згідно з додатком.

            2. Головним розпорядникам бюджетних коштів:

-  забезпечити неухильне виконання Заходів;

- забезпечити надання інформації про виконання Заходів фінансовому управлінню міської ради для узагальнення.

            3. Рекомендувати сільським та селищним головам розробити заходи щодо економного та раціонального використання коштів відповідних місцевих бюджетів, забезпечити їх виконання та надання фінансовому управлінню міської ради інформації для узагальнення.

4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

Міський  голова                                                                   Л.Г.Перебийніс

Додаток
ЗАТВЕРДЖЕНО                      Рішення виконавчого комітету міської ради
 19.03.2014 №   85

ЗАХОДИ
щодо економного та раціонального використання
коштів міського бюджету м.Красний Лиман

1.Припинення придбання автотранспортних засобів, меблів, мобільних телефонів, ноутбуків, побутової техніки та проведення ремонту адміністративних будівель (крім центру надання адміністративних послуг та приміщень, що перебувають в аварійному стані).

2. Припинення здійснення витрат на оплату послуг мобільного зв’язку.

3. Припинення утворення нових бюджетних установ.

4. Недопущення прийняття рішень щодо збільшення чисельності працівників  органів місцевого самоврядування та бюджетних установ, які утримуються за рахунок міського бюджету, крім випадків, коли це пов’язане з розширенням установ  та зростанням кількості одержувачів відповідних послуг для задоволення суспільних потреб.

5. Припинення виплати грошової винагороди посадовим особам місцевого самоврядування за сумлінну безперервну працю в органах місцевого самоврядування, зразкове виконання трудових обов’язків.

6. Тимчасове припинення встановлення доплат за виконання обов’язків тимчасово відсутніх посадових осіб місцевого самоврядування.

7. Установлення та здійснення нарахування підвищень до посадових окладів (ставок), надбавок, доплат, допомог, винагород, премій, інших заохочувальних виплат працівникам виключно в межах фонду оплати праці, затвердженого в загальному та спеціальному фондах бюджету.

8. Припинення заповнення вакантних посад (крім посад керівників структурних підрозділів та їх заступників, а також випадків переведення з посади на посаду спеціалістів у межах структурних підрозділів органу місцевого самоврядування в разі виникнення виробничої потреби).

9. Припинення підготовки проектів нових місцевих  програм або внесення змін до затверджених місцевих програм, що потребують додаткового фінансування із загального фонду міського бюджету, та підготовка в місячний строк проектів про внесення змін до місцевих програм щодо уточнення строків, обсягів і джерел фінансування, інших показників виконання програм відповідно до реальних можливостей міського бюджету та з урахуванням результативності їх виконання у минулі роки.

10. Розроблення та затвердження протягом місяця планів заходів з енергозбереження із забезпеченням зменшення витрат на оплату комунальних послуг та енергоносіїв.

11. Розроблення та затвердження протягом місяця планів заходів з погашення кредиторської заборгованості за рахунок коштів загального та спеціального фондів міського бюджету, а також зменшення обсягу дебіторської заборгованості.

12. Припинення використання бюджетних коштів для проведення заходів з відзначення пам’ятних та історичних дат, ювілеїв підприємств, установ та організацій, а також ювілеїв і вшанування пам’яті видатних осіб та інших подій (крім заходів, пов’язаних з відзначенням 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, Дня Конституції України, Дня незалежності України, Дня Перемоги, Дня пам’яті жертв голодоморів), друкування продукції, не пов’язаної з виконанням завдань і функцій органів місцевого самоврядування.

13. Припинення здійснення витрат на проведення виставок, ярмарків за рахунок коштів загального фонду бюджету.

Забезпечення проведення зазначених заходів за рахунок внесків їх учасників, спонсорів, коштів спеціального фонду кошторису бюджетних установ, які беруть у них участь, та інших джерел, не заборонених законодавством.

14. Припинення здійснення посадовими особами місцевого самоврядування службових відряджень за кордон, крім випадків, коли відшкодування витрат на відрядження за кордон здійснюється в повному обсязі за рахунок сторони, що приймає.

15. Планування видатків, пов’язаних із стимулюванням працівників кожної бюджетної установи, за умови забезпечення у повному обсязі за рахунок бюджетних коштів обов’язкових виплат із заробітної плати працівникам, інших соціальних виплат, та видатків на проведення розрахунків за комунальні послуги та енергоносії всіх бюджетних установ, що належать до сфери управління відповідного розпорядника бюджетних коштів.

16. Здійснення управління бюджетними коштами в межах встановлених бюджетних повноважень із забезпеченням ефективного, результативного, цільового та економного використання бюджетних коштів, належної організації та координації роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів.

17. Забезпечення внутрішнього контролю за повнотою надходжень, взяттям бюджетних зобов’язань розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачами бюджетних коштів і витрачанням ними бюджетних коштів.

18. Забезпечення зменшення обсягу фінансової підтримки небюджетних організацій за рахунок бюджетних коштів.

19. Спрямування в пріоритетному порядку в разі наявності коштів за окремими видатками, передбаченими за загальним і спеціальним фондами державного бюджету, коштів спеціального фонду на здійснення таких видатків.

 

Заходи розроблені фінансовим управлінням міської ради

Начальник фінансового управління                                               Т.В.Пилипенко

 

Керуючий справами                                                                          Л.П.Азарова


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144