Решение исполкома от 19.03.2014 г. №84

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
01.04.2014

Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України у 2014 році.

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

19.03.2014 

84

м. Красний Лиман

 

 

Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України у 2014 році.

 

 

 

 

З метою організованого проведення чергових призовів громадян України 1989-1996 року народження на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України у 2014 році, керуючись ст.ст. 1, 15, 16, 43 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" (в редакції закону від 04.04.2006 року), Указом Президента України від 14 жовтня 2013 року №562/2013 "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України та звільнення в запас військовослужбовців у 2014 році", ст. 36 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виконавчий комітет Краснолиманської міської ради, -

ВИРІШИВ:

1.Запропонувати Слов'янському об'єднаному міському військовому комісаріату (Нікулеско):

1.1. В період  03 березня 2014 року по 31 березня 2014 року та з 01 вересня 2014 року по 30 вересня 2014 року провести підготовчі заходи, пов'язані з медичним оглядом, обстеженням, лікуванням та вивченням громадян України чоловічої статі 1989-1996 року народження, які підлягають призову на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України.

1.2. В період з 01 квітня 2014 року по 31 травня 2014 року та з 01 жовтня 2014 року по 30 листопада 2014 року провести призов і відправку на строкову військову службу громадян України 1996 року народження, а також старших за віком, що втратили право на відстрочку та дозволити проведення приписки громадян України 1997 року народження та старших за віком до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату, яких додатково виявлено та які своєчасно не пройшли приписку у встановлені Законом України "Про військовий обов'язок і військову службу" терміни.

2. Утворити призовну комісію з призову громадян України на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України у квітні-травні 2014 року та у жовтні-листопаді 2014 року і затвердити її основний склад (додаток 1). Всі засідання призовної комісії проводити на базі призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату.

3. На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин голови, секретаря або членів призовної комісії затвердити резервний склад призовної комісії з призову громадян України на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України у квітні-травні 2014 року та у жовтні-листопаді 2014 року (додаток 2).

4. Головним лікарям лікарень та Краснолиманського центру первинної медико-санітарної допомоги імені М.І. Лядукіна:

4.1  Перед початком весняного призову, в термін до 17 березня 2014 року та перед початком осіннього призову, в термін до 01 вересня 2014 року, надати до Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату амбулаторні картки    (Ф-25), списки призовників 1989-1996 років народження, які перебувають на диспансерному обліку з інфекційними захворюваннями.

4.2  З 03 березня 2014 року по 31 травня 2014 року та з 01 вересня 2014 року по 30 листопада 2014 року за направленням Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату безкоштовно провести всім призовникам, які підлягають призову на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, серологічний аналіз крові на: антитіла до вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ), антиген до вірусу гепатиту "В" (HBsAg), антитіла до вірусу гепатиту "С" (anti-HCV), реакція мікропреципітації з кардіоліпіновим антигеном (RW); визначити групу крові та резус-належність, провести флюорографічне обстеження органів грудної клітки, профілактичні щеплення у відповідності з календарем профілактичних щеплень, електрокардіографічне дослідження та інші дослідження за показаннями.

5. Рекомендувати Краснолиманському міському відділу ГУ МВС України в Донецькій області (Лук'янов):

5.1. За поданням Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату проводити розшук, затримання і доставку у військовий комісаріат призовників, що ухиляються від виконання військового обов'язку.

6. Запропонувати Слов'янському об'єднаному міському військовому комісаріату (Нікулеско) в термін за 5 робочих днів повідомляти виконавчий комітет міської ради про день і час відправки призовників на обласний збірний пункт м. Донецька.

7. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів незалежно від підпорядкування і форм власності, селищним та сільським головам згідно абз.5 ч.8 ст.15 та ч.1 ст.38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" сповіщати призовників про їх виклик до військового комісаріату та забезпечувати своєчасне їх прибуття до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату.

8. Рекомендувати керівникам підприємств, навчальних закладів, установ незалежно від форми власності та підпорядкування, вирішити питання про збереження місця роботи, навчання та посади, оплату із власних коштів середнього заробітку призовникам, що знаходилися на медичному обстеженні, згідно ч.2 ст.21 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".

9. Рішення виконавчого комітету Краснолиманської міської ради від 16.07.2013 року № 172 "Про проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу в Збройні Сили України та інші військові формування у жовтні-листопаді 2013 року" зняти з контролю як виконане.

10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Азарова В.В.

Міський голова                                                                                         Л.Г. Перебийніс

 

Додаток 1

рішення виконавчого комітету

Краснолиманської міської ради

 

19.03.2014 № 84

 

Основний склад призовної комісії 

з призову громадян України на строкову

військову службу до внутрішніх військ

Міністерства внутрішніх справ України у 2014 році

 

Азаров Володимир Васильович

 

заступник міського голови – голова комісії;

Гнатенко Любов Петрівна

медична сестра комунального лікувально-профілактичного закладу "Стоматологічна поліклініка" - секретар комісії (за згодою).

Члени комісії:

Афонін Юрій Анатолійович

начальник відділу освіти Краснолиманської міської ради;

Лобов Павло Сергійович

голова Слов'янського міського комітету товариства сприяння обороні України (за згодою)

 

Мордвінова Тетяна Валентинівна

директор Краснолиманського міського  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (психолог);

Нікулеско Сергій Борисович

військовий комісар Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату (за згодою);

Роменський Роман Леонідович

начальник міліції громадської безпеки – заступник начальника Краснолиманського МВ ГУМВС України в Донецькій області (за згодою);

Хріпков Олександр Олексійович 

лікар-терапевт КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Слов'янська", голова медичної комісії з медичного огляду          допризовників та призовників (за  згодою);

 

Розроблено Слов'янським ОМВК:

Військовий комісар 

Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату

полковник                                                               С.Б. Нікулеско   

 

Керуючий справами                                                 Л.П. Азарова

 

Додаток 2

рішення виконавчого комітету

Краснолиманської міської ради

 

19.03.2014 № 84

 

Резервний склад призовної комісії 

з призову громадян України на строкову

військову службу до внутрішніх військ

Міністерства внутрішніх справ України у 2014 році

 

Драч Юрій Анатолійович

заступник міського голови – голова комісії;

Остроушко Світлана Миколаївна

працівник комунального закладу "Обласна психіатрична лікарня", диспансерне відділення – секретар комісії (за згодою).

Члени комісії:

Бондаренко Сергій Леонідович

начальник сектору охорони громадського порядку Краснолиманського МВ ГУМВС України в Донецькій області (за згодою);

Заярна Любов Миколаївна

головний спеціаліст відділу освіти Краснолиманської міської ради;

Ольховська Вікторія Миколаївна

начальник відділу соціальної роботи Краснолиманського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (психолог);

Сипков Віталій Мойсейович

лікар, який організовує роботу медичного персоналу щодо медичного огляду призовників – завідувач амбулаторії №6 комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Слов'янська"

Стефанович Світлана Анатоліївна

головний спеціаліст Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату (за згодою);

Чередніченко Анатолій

Федорович

викладач предмету "Захист Вітчизни" ЗОШ №12  м. Слов'янськ (за згодою);

 

 

Розроблено Слов'янським ОМВК:

Військовий комісар 

Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату

полковник                                                                           С.Б. Нікулеско   

 

Керуючий справами                                                         Л.П. Азарова


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144